От х:

Днес в x:

Певци и самодейни актьори в подкрепа на Люси

    Под мотото "Подари надежда за Люси" ще мине благотворителният концерт, организиран в подкрепа на асеновградчанката Любомила Ангелова. На сцената в читалище "Родолюбие" ще пеят Нелина, Криси Арабаджиева, Севджан и приятели, Сийка Хълбукова и други. Участие ще вземат също танцовите формации "Косара" и "Salsa de Cuba” - Пловдив. Концертът е планиран за 8 октомври от 19 ч. Цената на билета е 7 лв.

    Отново в подкрепа на Люси на 9 октомври от 19 ч. самодейният театър при читалището ще представи постановката "Вестникар ли?" по едноименната комедийна пиеса на Вазов. Билети ще се продават в читалище "Родолюбие", но и на други места в града, които все още се уточняват.

    На DMS-номер 17777 можете да изпращате дарителски sms-и за лечението на Любомила Ангелова. Текстът на съобщението трябва да е DMS LUSI. Цената му е 1 лв.

    47-годишната учителка е с диагноза "Остра миелоидна левкемия". След проведените 2 курса химиотерапия е постигната клинична ремисия, което е основна предпоставка за извършване на костно-мозъчна трансплантация.

    За извършване на тежката процедура Любомила се насочва към "Хелиос клиник" във Висбаден, Германия. От клиниката ще я лекуват, след намиране на съвместим нефамилен донор. Стойността на лечението, включващо търсене на донор, е 168 500 евро.

    К.Нешева

     

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини