От х:

Днес в x:

Боби Кристина е станала жертва на престъпен заговор на своя годеник


Съдят Ник Гордън, че я е бил и е присвоил наследството на майка й

Боби Кристина Браун е станала жертва на престъпен заговор на своя годеник Ник Гордън, за когото дори се омъжи, но бракът им се оказа невалиден. Той си присвоил пари от наследството на майка й – Уитни Хюстън, и системно упражнявал върху нея физическо насилие. Това твърди попечител на Боби Кристина, цитиран от tmz.com.

Настойниците на Боби Кристина са завели иск срещу Ник Гордън за 40 млн.долара в деня, в който стана ясно, че тя е преместена в хоспис, след като не излезе от комата близо половин година. По думите на близките й, животът й е само в ръцете на Господ, а семейството се готви за най-лошото.

В същото време лъсна истината, че Ник Гордън редовно си прехвърлял от нейните пари по свои сметки. 11 000 долара той си „прибрал”, след като приятелката му изпадна в кома.

Но това не било най-лошото. Според документите по делото, Ник често биел Боби Кристина, а един път дори я влачил за косата нагоре по стълбите. В друг случай той я ударил в лицето и й избил преден зъб.

Твърди се, че Боби Кристина имала намерение да разкрие истината за тормоза пред свой близък приятел. Според документите, тя си уговорила среща на 31 януари, на която така и не отишла. Това е денят, в който дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун беше открита припаднала във ваната в дома си, след което изпадна в кома. Тя беше намерена от Ник Гордън. По-късно полицията започна разследване срещу него, защото имало съмнения, че той укривал подробности около инцидента.

Нейни близки твърдят, че когато била открита във ваната, Боби Кристина била с подута устна и още един зъб й бил избит.

Делото е заведено от Беделия Харгроув, която през май беше определена от съда за попечител на финансовите дела на Боби Кристина.

Източник: http://www.faktor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини