От х:

Днес в x:

10 °C

Бомба: Запрянов директор на болницата, Паунов - шеф на борда

Д-р Мариян Запрянов поема хасковската болница след два мандата като неин зам-директор


С пълна изненада завърши общото събрание на акционери на хасковската болница. На него бе освободен досегашният шеф на лечебното заведение д- р Славчо Близнаков и екипът му от стария борд, а на тяхно място бе назначен 5-членно управително тяло и нов изпълнителен директор. Това е досегашният заместник по медицинската част д-р Мариян Запрянов. Запрянов бе първото предложение за наследник на Близнаков, но впоследствие името му мина на втори план, за сметка на други имена. Днес те трябваше да се задоволят само с място в новия борд. Още по-голяма изненада се получи и при избора на новия шеф на борда. Очакваше се това да е бившият зам.-министър Валерий Митрев, който изпълняваше същата функция при предишното ръководство. Вместо това е назначен шефът на Детско отделение д-р Атанас Паунов. Именно той трябва да бъде гласът на държавата при вземане на решения за бъдещето на здравното заведение.

Бордът на директорите се увеличава от 3-ма на 5-ма души. Освен Паунов и Запрянов в него влизат хирургът д-р Георги Гелов, д-р Митрев и единственият член на екипа, който не е от лекарското съсловие - бившият областен управител Ирена Узунова.

Що се отнася до старото началство, то си тръгва с изобилни похвали. Министерството на здравеопазването даде отлична оценка за близо 4 годишното управление на д-р Славчо Близнаков. Официална похвала ще бъде вписана в досието и на неговия екип от директорския борд, в който влизаше самия Близнаков, д-р Тодор Пандов и шефът на борда в оставка д-р Валерий Митрев. Здравното министерство е било впечатлено от успеха на лечебното заведение, което към 2009-та година бе на дъното в класацията на областните болници, а миналата година дори се изкачи на първо място по свиване на задълженията си. Оценката при това бе на предишния министър от правителството на Орешарски, Таня Андреева. Същата, която година по-рано се опита да разкара назначеният по времето на ГЕРБ доктор. Любопитното е, че това, което не можаха да направят политическите опоненти, стори партията на самия Близнаков. Министърът във втория кабинет на ГЕРБ Петър Москов наложи ново ръководство на уж вървящата добре болница. Старото бе похвалено и напъдено, както саркастично коментираха доктори минути след като чуха новината от общото събрание.

Д-р Тодор Пандов ще продължи да изпълнява задълженията си като шеф на отделението по образна диагностика. Що се отнася до д-р Близнаков, той засега отказва да коментира бъдещето си. По информация на Haskovo..net името му е включено в дневния ред на общото събрание на софийската болница Света Ана на 12-ти юни тази година. Това е болницата, в която Близнаков е работил като зам.-директор 6 години и на която е спряган за бъдещ шеф, след сдаването на поста в Хасково.

Д-р Мариян Запрянов работи в Хасковската болница от 1987-ма година, веднага  след като завършва ВМИ Пловдив. В продължение на 8 години работи в линейките на хасковската Бърза помощ. През 1992-ра година взима специалност вътрешни болести и от 95-та до 999-та година работи като лекар ординатор във Второ вътрешно отделение. През 1999-та година обаче напуска болницата и работи в продължение на 10-години в тогавашния РЦЗ-регионален център по здравеопазване. Впоследствие структурата се слива с РЗИ. От 2009-та година Мариян Запрянов става зам.директор по медицинската част в МБАЛ Хасково и е част от екипите на изпълнителните директори Тодор Пандов и Славчо Близнаков. 


Г. Христов

Днес новият шеф не бе в настроение да приказва
Представителят на МЗ пък неадекватно пренасочи репортерите към по-актуални теми според него-например ВиК
Шефът на Детско д-р Атанас Паунов става началник на борда на директорите
В него влиза и хирургът д-р Гелов
Д-р Близнаков и д-р Пандов заслужиха много похвали от Министерството за своята работа през последните 5 години
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (70)

 • 1
  Дж
  ДЖОНА-ПРИЯТЕЛ НА КМЕТА
  96 -8
  15:48, 18 май 2015
  За каква бомба говорите?Всичко това се знаеше от много време.Просто всяко лоби получи своето.Паунов-подарък от дъщеря му/близките й отношения с Москов дано помогнат на болницата/.Митрев–подарък от приятеля му зам.министър Бойко Пенков.Гелов-подарък от бащата и сина републикански деформатори.Узунова–подарък от ГЕРБ за минали заслуги и тежкото й здравословно и финансово състояние.Запрянов–личен подарък от наш Делянчо.Лесно се раздават подаръци когато парите не излизат от собствения ти джоб .Сега за тези хрантутници ще плащат работещите в болницата.И ако има нещо хубаво в цялата история е,че Узунджовеца поне засега не докосва с мръсните си ръце/чрез Гелов/болницата.А нея нека Бог да я пази!
  • 63
   639403
   21 -3
   07:58, 19 май 2015
   Сега ВЕЛИКИЯТ хрург ще може спокойно и бизнаказано да си изнудва пациентите и да им взема пари даже и за това, че не дишат! Бог да пази хората да не се разболяват, че Гелов е наточил яко брадвата.
  • Ва
   василев
   9 -3
   09:53, 19 май 2015
   Не забравяйте,че д-р Гелов е приятел и последовател на Узунджи Георги.Добре,че на някой хора им просветна в главите защото сега той щеше да е директор на болницата и тогава дупе да ни е яко.
 • 2
  Ме
  мед.работник
  66 -21
  16:07, 18 май 2015
  Много хубав е надписа зад гърба на Близнаков.Не спирай да дерзаеш,шефе!Попътен вятър и много успехи!Не ни забравяй! Благодарим за всичко, което направи за нас!
 • 3
  ,,
  ,,,,,
  24 -45
  16:11, 18 май 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 4
  Му
  муци
  79 -42
  16:14, 18 май 2015
  Ще търсите шеф като Д-р Близнаков,ама няма да намерите.
 • 5
  Об
  обнадежден
  39 -12
  16:19, 18 май 2015
  Не може да се отрече значителната промяна в МБАЛ ,която осъществи Близнаков!Адмирации!А сега въпросите:
  1.Как бяха получени преди години по времето на Цеков допълнителните средства и по важното-как бяха усвоени-с обикаляне по селата и почти насилственото хоспитализиране на пациенти/понастоящем определяно като източване на НЗОК/?
  2.Какво се случва с прословутия овърдрафт,по почти вълшебен начин стопил милионите задължения на МБАЛ?
  3.Кога ще се изплати новозакупената апаратура в кардиологията с този темп на изследванията?
  4.И не на последно място ще стане ли известна сумата на истинските задължения на МБАЛ-към банки ,доставчици и персонал?
 • 6
  Ег
  егати
  68 -20
  16:35, 18 май 2015
  Егати държававата ,щом мариян запрянов е изпълнителен директор!?
 • 7
  Ле
  Лекар
  51 -30
  16:37, 18 май 2015
  Славчо не го мислете! Достатъчно се накраде и продължава напред като Кубрат Пулев!
  • Ре
   Реалист
   5 -2
   14:47, 19 май 2015
   Стига глупости. Няма ли да спрете да си показвате раздвоените езици. Какво е станало, че така злобеете срещу Близнаков? Да не би да ви е разбил далаверките? Или сте човек на кмета? Стига злоба! Благодаря на Близнаков за всеотдайността си към болницата!
  • Лю
   любител на кауни
   3 -3
   14:59, 19 май 2015
   Това, че мразите неистово д-р близнаков, само доказва неговият професионализъм и честност, защото преди него в болницата царяха качества, обратни на тези.
 • 8
  12
  1234_1431956962
  49 -15
  16:38, 18 май 2015
  Прегледите бяха безплатни, а болните отиваха ,където искаха.( Стара Загора,Пловдив ,София и Хасково).Тази апаратура спаси не един човешки живот.Ще се изплати.Добре е, че я има !Успех на всички!
 • 9
  ,,
  ,,,,
  14 -17
  16:44, 18 май 2015
  Христов ай де кажи ми защо си ми скрил коментара и всички идиоти които са дали - . Бахти ограничените типове сте останали в това хс похвалиш един човек за заслугите му и веднага се насират да крият и трият и да дават - . Тъпи необразовани парчета.
  • Gg
   ggeo
   17 -7
   19:56, 18 май 2015
   Никой не ви е трил коментара. Има 9 одобрения и 26 неодобрения и когато последните са повече, коментара избледнява. Може да бъде прочетен ако се кликне върху него. Медията няма никакво отношение към одобренията или неодобренията на читателите. Моля не хвърляйте напразни обвинения и коригирайте речника си, защото поне от този пост, квалификациите в него са по-приложими за вас.
 • 10
  На
  наблюдател
  29 -8
  16:52, 18 май 2015
  Слави не се коси. Любовницата ти и нейната партия ще дойдат на власт (дпс). И ще те варнат директор на болницата в Хасково. Па може тя да нареди и министър да станеш
  • Ре
   Реалист
   3 -2
   14:51, 19 май 2015
   Не ви ли е срам да пишете такива гадости за хората? Не, не ви е срам, защото лицето ви е скрито. Мишки!!! Ами ако децата на Близнаков прочетат какво сте писали за него? Не мислите ли за тях? Или и те са крали от болницата и сигурно и те си имат любовници от ДПС...
  • Лю
   любител на кауни
   2 -1
   15:02, 19 май 2015
   Наистина няма как да се съизмерите с д-р Близнаков, ако не го принизите до собственото си ниво
 • 11
  Ем
  ема
  49 -14
  17:10, 18 май 2015
  Лудия д-р Паунов с подчинената му изкукуригала д-р Камберова! Пълни грубияни и ненормалници!
 • 12
  Со
  Социолога
  34 -10
  17:15, 18 май 2015
  Тия двамата на последната снимка са за освидетелствуване на Болярово! Мишоци от висша класа с неадекватно поведение по коридорите на Болницата вече години наред!
 • 13
  До
  до наблюдател
  5 -15
  17:16, 18 май 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 14
  Кл
  Клиент
  40 -5
  17:17, 18 май 2015
  Д-р Паунов е скъп лекар. За преглед на частно взима 50лв. Докато колегите му в София взимат по 30лв. Дали ще е гласът на държавата или нещо друго на гърба на държавата не знам ,времето ще покаже.
 • 15
  Ээ
  ЭЭЭ
  70 -6
  17:35, 18 май 2015
  защо не коментирате избирането на ирена узунова?защо не коментирате увеличената бройка на членовете на борда?
  Ирена узунова е напълно недееспособна.това е начин да получава добри доходи-подарък от партията за сметка на работещите в болницата. Освен нея ,в болницата ще бъде устроен и мъжът с когото живее и който дълго време получаваше заплата без дори да стъпва на работа.
  • Да
   ДАСКАЛ ТОНЧУ
   24 -1
   20:16, 18 май 2015
   Ам ти кък искаш ва.ирена е дяте на дърти комунисти от борисоврад.
  • 63
   639403
   19 -3
   08:07, 19 май 2015
   Бог си знае работата! На бодлива крава рога не дава или й ги троши. Съчувствам на Узунова за нещастието й, но преди да се случи това тя се имаше за безсмъртна, а лакомията й беше безбрежна. Нямаше нещо, в което да не бе намесена и да не искаше пари. Спирам до тук, че не е хубаво да се говори така за болен човек, много глупости направи тя и много хора изгори.
 • 16
  Ив
  иванова_1431960657
  6 -12
  17:40, 18 май 2015
  Честито на всички! Виж коментара
 • 17
  До
  до наблюдател
  12 -1
  17:48, 18 май 2015
  Нещо да си чул за ,,пазарна икономика" .Ти колко ,,даваш''?Без плащане само у домашнаТА тоалетна..
 • 18
  До
  до наблюдател
  10 -1
  17:50, 18 май 2015
  Същото
 • 19
  Gg
  GGG
  36 -5
  18:09, 18 май 2015
  Защо тролбето от ГЕРБ Димитър Траянов още не се е включило? Забраниха му да коментира, или му спряха белото?
  • Rr
   RRR
   18 -1
   06:39, 19 май 2015
   защото го земства надрусаното адвокатче-изнудвач Светослав михайлов. той никога не спира белото
 • 20
  Gg
  GGG
  37 -5
  18:10, 18 май 2015
  За ония лудия Траянов говорим, дето Делянчо го уреди в ТЕЦ-а. Вечно е нашмъркан като Тони Монтана.
 • 21
  Че
  честито
  53 -6
  18:23, 18 май 2015
  Честито на спечелилите от тотализаторът-мбал-хасково!
  А на останалите-не губете кураж,следва и друг тираж!

  Честито и на д-р мариян запрянов!
  Той е класически модел на успял администратор в българия-послушен,сервилен,без изявени качества,но с правилния покровител!
 • 22
  Др
  друг наблюдател
  17 -8
  18:42, 18 май 2015
  Послушен-спазва законите,сервилен-работи в екип,без качестеа-човек се учи докато е жив,с павилен покровител-работи ьа пациентите,за графа,за народа!
 • 23
  Ев
  Евертъна_1431968469
  16 -2
  19:50, 18 май 2015
  Искам да изкажа истинска признателност на младия доктор Живко Атанасов, който оперира баща ми навремето, за без пари!
  Тънко дебело черво, оказа се тънко, въпроса бе, че докато го свалят на първи етаж хирургия едиб корумпиран искаше пари, за да има баща ми цял екип в операционната, име няма да кажа.
  Тогаваха се намесиха Латю Латев и Мара Латева, собственици на една галерия в момента в Хасково и им казаха, това е Иван Шикеров.
  Живко Атанасов оперира баща ми безплатно.
  Баща ми почина в последствие от злокачествен рак!
  Но аз винаги ще благодаря на Живко Атанасов, че оперира без пари баща ми разбира се на семейство Латеви!
  Наздраве от Лондон!
 • 24
  То
  тодор живков
  18 -1
  19:51, 18 май 2015
  Какви са докторите в тая цялата игра си знаят хората от болницата Тоя такъв оня онакъв те се познават но недоумявам какво прави в борда ирена узунова Навремето имахме активни борци които се ползваха с привилегии Сега изглежда ирена е активен борец от партия герб и сигурно е заслужила Не и завиждам но начина по който става показва че ние не сме държава а ОНГЪЛ
 • 25
  То
  тодор живков
  14 -3
  20:01, 18 май 2015
  Евертън звучиш ми много еснафски Благодариш на доктор Атанасов че не е взелПАРИ за операцията на баща ти Живота на баща ти може би струва 300 или 400 лв коиито може би са парите с които оценяш работата на доктора Ако благодарността ти е само за тези пари значи си ептен елементарен Труда на докторите е несравним с каквото и да е Много грешен изказ от твоя страна а и кепезиш д- р Атанасов
  • Ев
   Евертъна_1431968469
   13 -9
   20:12, 18 май 2015
   Грешиш другарю, тогава живеех в България, а сега като живея в Лондон, да плащам ли?
   Не, аз няма да платя, аз си плащам осигуровките, въпреки че съм извън България през последните 8 години извън България.

   Докторите не са на тая земя, за да искат пари, а за да спасят човешкия живот!
   Ясен ли съм, народа на България няма пари, но докторите в България трябва да направят и невъзможното, за да спасяват българи, защото българите се самоубиват от незнание какво да правят, толкова са им промити мозъците.
   Затова, аз съм извън България, за да се ооазя пист от всичката тази коруоция и пония и когато преценя, да се завърна с опита си, в страна далече от България, в която съм живяк!
   Наздраве
  • Ев
   Евертъна_1431968469
   2 -1
   20:21, 18 май 2015
   Кръшков, за последноти казвам, от чужд град си и няма да говоришмного.
   Наздраве
 • 26
  Ив
  иван_1431970193
  7 -14
  20:19, 18 май 2015
  Запрянов не го познавам но има д-р ЗапряноВА да... Виж коментара
 • 27
  Ев
  Евертъна_1431968469
  3 -6
  20:33, 18 май 2015
  Хуйо, сега ме чуй добре който и да си!
  Преливал съм кръв от моята собствена на баща ми, от мойта кръв, която е негова.
  Злокачествен рак и не ме дразни, не можех да го спася, от тогава полудях!
  Баща ми почина, когато бе най-силният трус в Турция, през 1999 г.
  Питате ли ме аз как съм се чъвствал с майка ми в Хасково без помощ в този монент?
  Сега вече е друг.
  Не мразя никой в Хасково, след седмица, ще стана на 40 години и ще продължа да обичам ФК Хасково.
  Наздраве
 • 28
  Ww
  www.trophyplus.org
  6 -8
  21:03, 18 май 2015
  Четете страницата,която поддържам, за мен парите са нищо в този живот, вадя ги и ги губя, но страницата написана на аватара ми е моя и аз така ги виждам нещата!
  Поздрави от Евертъна, Лондон!
 • 29
  12
  123
  16 -28
  21:30, 18 май 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • До
   до Евертъна
   8 -9
   23:37, 18 май 2015
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • Ев
   Евертъна_1431982197
   3 -7
   23:47, 18 май 2015
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • 12
   123
   6 -9
   23:57, 18 май 2015
   Евертъне, алкохолик смотан, ай млъкни вече, обожествяваш Вълчо Парасков, кой е едно доста некъдърно ченге. Сам си призна, че си *****, и с него ли си спал? Маама ти помашка
  • Ев
   Евертъна_1431982197
   2 -6
   00:03, 19 май 2015
   В София живееш сега и знам, кой си ти си бездарник... Виж коментара
 • 30
  До
  До 123
  30 -8
  22:05, 18 май 2015
  Доктор Янев е най-добрия крадец!Това алчно момченце първо бръкна в парите на болницата и я завеща на Митко Шопов с близо 2 милиона дефицит.Икономически директор и съучастник му беше Емил Боботанов, който се писа после от ГЕРБ и оглави Инспекцията по труда.Ясенчо пък облиза подметките на ДПС и отиде в парламента , за да прикрие приватизираното от болницата.Това е горе, долу истината за хасковския "елит", който освен да краде и прави далавери друго не научи от БКП, а инак всички са демократи.Боже, опази ни от тези недоразумения!
 • 31
  Ха
  хахаха_1431977441
  15 -3
  22:19, 18 май 2015
  Бившия от борда Т.П. не му беше мястото там че и шеф на МБАЛ навремето. Сега да си почива ,че беше психясал!!!!!Такива като него и сега ги избраха .
 • 32
  Ев
  Евертъна_1431978155
  2 -6
  22:31, 18 май 2015
  Сега кмета на Хасково, като каза, че няма да се ка... Виж коментара
  • 56
   567
   5 -3
   00:07, 19 май 2015
   Ти само умри пък аз ще уредя другото. Обещавам ти да препикая кокалите и на баща ти и теб. Същият нещастен алкохолик като него си...
  • Ев
   Евертъна_1431982197
   3 -6
   00:29, 19 май 2015
   Ще те надживея, бъди сигурен в това!
   Анонимна мършо!
   Чиърс
 • 33
  56
  5681
  12 -5
  22:39, 18 май 2015
  10млн.лв задължения към момента по добре ли ти се вижда? Ха-ха смешници
 • 34
  Dz
  Dzakardo
  25 -4
  23:31, 18 май 2015
  Щом Гелата е там всичко е наред ,кеш,кеш и само кеш ..... Иначе мреш!!!!
  • Ев
   Евертъна_1431982197
   2 -3
   23:39, 18 май 2015
   Алексиев отива в Левски, а Лозев в Локо София, а с това Хасково ще въеже бюджета в Б група, призовавам Здравко Узунов, за един сезон да е начело на клуба, днес малкия Узунов вкара за Хасково, а големия Светослав Узунов се отказа от футбола о многомразци!
   Само Хасково и така.
   Чиърс
 • 35
  Ев
  Евертъна_1431982197
  2 -3
  00:22, 19 май 2015
  Боклук и лизач, ще ти покажа още много:
  Владимир Запрянов е роден на 18.11.1963 г. През 1982 г. завършва Художествената гимназия в град Казанлък, а през 1989 г. – Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” със специалност живопис в класа на проф. Николай Русчуклиев.


  От 1994 г. е член на арт сдружение „Компакт Арт” и уредник на галерия „Компакт Арт” – Димитровград. През следващата година става съосновател на дружество на художниците „Кредо” и до 2001 г. е негов председател. Член е на КДК Хасково и КДК Димитровград. В периода от 1995 г. до 2005 г. е уредник на галерия „Кредо” в КДК Хасково. От 2003 г. в продължение на две години е председател на Дружеството на хасковските художници. През 1996 г. става съосновател на Ротари клуб Хасково и до 2006 г. е негов член. В периода от 2007 г. до 2011 г. е директор на градска художествена галерия „Атанас Шаренков”, художествена галерия „Форум” и изложбена зала „Димитър Иванов-Лицо”.


  Владимир Запрянов участва в международни пленери по живопис в Русалка, Стамболово, Велико Търново, Банско, Созопол, Анталия (Турция) и Александропулис (Гърция). Негови картини са притежание на частни колекции в България, Турция, Гърция, Германия, Чехия, Венецуела, Англия, САЩ, Португалия, Италия и др.


  Организирал е и открил над 250 самостоятелни и колективни изложби на художници от страната и чужбина.

  • Ев
   Евертъна_1431982197
   2 -5
   00:24, 19 май 2015
   Боклук, брат ми аз не искахме да организираме изложба при теб, който не си Хасковлия, педераст долен!
   Чиърс
 • 36
  Ев
  Евертъна_1431982197
  5 -6
  00:35, 19 май 2015
  Искате ли в събота да съм в Хасково и да съм на един бар с бутилка Джак Даниелс в ръка, не ме карайте да преебавам 40-я рожден ден, нито живота си.... Мауци
  • 12
   1234_1431986829
   12 -5
   00:56, 19 май 2015
   Не, не искаме, но ако ти искаш е ОК. Няма ли са си поплачеш за онова агентче на ДС - баща ти? Какво отгледа той - форумен шизофреник. Евертъне, виж ся, вземи се самоубий. То става лесно, лягаш във ваната/ооопс, извинявай, надали лондонски общ работник има вана/ лягаш в нещо и си режеш вените, шизо, ама не както си гледал по филмите, а по дължина. Съзнание се губи за минута и всичко свършва. А баща ти беше л**** и доносник на ДС. Синчето е същата работа, шибано тролче
 • 37
  Ee
  eeee
  14 -1
  07:29, 19 май 2015
  като казвате е запрянов е кандидатура на герб подкрепена от дпс означавали че сега зам.директор ще стане Левент - шефа на техниците който е кадър на дпс
 • 38
  Ре
  резил
  19 0
  10:48, 19 май 2015
  Заглавието на този материал трябва да бъде РЕЗИЛ!
  Това ли е здравната реформа?Една областна МБАЛ с 5 души борд на Директорите!?
  Д-Р ЗАПРЯНОВ ли е кадровия потенциал на ГЕРБ и ДПС и на патрона си ДЕЛЯН ДОБРЕВ?
 • 39
  Ко
  коригирайте
  11 0
  11:59, 19 май 2015
  си Си Ви-то на Д-р Запрянов-работил е не във Второ, а в Трето ВО.И да -наистина 5-ма борд е разточителство-излишни заплати...
 • 40
  Гр
  Гражданин
  4 -2
  12:49, 19 май 2015
  Един от най- добрите главни лекари на Първостепенна окръжна болница в миналото беше д-р Бойдю Велчев,един честен и доблестен човек., който не е откраднал и 1 стотинка от болницата.Такива като него няма вече. Да е жив и здрав още дълги години! Защо болниците са търговски дружества с управленски бордове и съществуващите " парични " пътеки , чрез които се източват парите на Здравната каса( парите на народа) ?
 • 41
  Гр
  Гражданин
  3 -2
  12:49, 19 май 2015
  Един от най- добрите главни лекари на Първостепенна окръжна болница в миналото беше д-р Бойдю Велчев,един честен и доблестен човек., който не е откраднал и 1 стотинка от болницата.Такива като него няма вече. Да е жив и здрав още дълги години! Защо болниците са търговски дружества с управленски бордове и съществуващите " парични " пътеки , чрез които се източват парите на Здравната каса( парите на народа) ?
 • 42
  Ле
  лекар
  8 0
  13:52, 19 май 2015
  С толкова скромно Си Ви и лични и професионални качества Д-р Запрянов е неправилният избор на ГЕРБ С този подход не се печели електорат от интелигентните хора работещи в болницата Но каквито покровителите такива и кадрите
 • 43
  Ре
  Реалист
  4 -3
  15:12, 19 май 2015
  Уважаеми читатели, изключително съм разочарован от простотията, бликаща от всички нас. То не бяха обиди, то не бяха заплахи... хайде сега поемете дълбоко дъх и си успокойте нервните пръстчета, с които тракате по клавиатурата. Всички защитаваме различни страни в тази статия. Всички имаме мнение, но разберете, че с обиди думите ви няма да бъдат по никакъв начин разбрани. Единственото нещо, което ще постигнете е да предизвикате нова вълна от глупости. Като стадо овцете сте, не усещате ли? Всички сте изманипулирани и то най- вероятно чрез парички (каква изненада). Самите ни закони няма как да ви намерят и разберат кои сте, но според ЗРТ вие нямате право на такива фриволни лични нападки и обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа (сайтът си го е написал).
  П.Г. Удхаус има една много симпатична книжка, която се казва:Бъди българин, Джийвс. Сигурен съм, че повечето не сте я чели.. Та аз ви казвам точно обратното- Не бъдете българи, защото явно да си българин означава да плюеш чуждия успех, да се радваш на чуждата болка и да мразиш! Да мразиш така, както само един българин може да мрази. Засрамете се! Нима това трябва да показваме пред останалите държави? Нищо чудно, че ни смятат за европейски селяни. Та ние сме си такива. Дори не пишете грамотно, по дяволите!!! Спрете се най- накрая! Омръзна ми само гнусни и неприятни коментари да чета... Бъдете добри бе, хора!!!! Не е трудно!
 • 44
  Об
  Обамата
  3 -1
  15:27, 19 май 2015
  Бе какъв реалист си, щом хората с мнение за теб са стадо и овце? Бе ти разхождал ли си се през последните години по коридорите на болницата и като колега, срещал ли си се с тази мишка Близнаков за да усетиш как той не поздравява и гледа през теб като през стъкло?
  • Ре
   Реалист
   3 -1
   16:08, 19 май 2015
   Всъщност да,срещал съм се с Близнаков и вероятно не ви е поздравил, защото знае, че сте против него. Той не е лицемер и няма да ви прави мили очички. Явно доста ви е наранил егото.
 • 45
  Ре
  Реалист
  2 -2
  16:15, 19 май 2015
  А, забравих и да изясна, че не наричам „стадо овце“ хората с мнение, а тези, които плюят от завист, обиждат за удоволствие и са вгорчени от живота... А честото използване на паразита „бе“ и явната горчилка в думите Ви само доказва по- предния ми коментар. Нищо лично, Обама. Не съм тръгнал срещу Вас, но не си правете труда да ме обиждате, тъй като не се засягам толкова лесно като вас. :)
 • 46
  Сн
  снимка #5
  4 0
  19:27, 19 май 2015
  Педя човек- лакет его!
 • 47
  Па
  парцаланко
  3 0
  17:30, 20 май 2015
  Каквото било било Близнака такъв онъкъв си отива някои го плюха други ще реват но връщане няма Сега петимата от новия борд се нарадиха на държавната ТРАПЕЗА и ще почнат да лапат до задушаване щото друго нищо няма да правят В нашата държава е важно да можеш да се докопаш до шведската маса а какво и колко си се налапал никой сметка не ти дири СПРАВКА ---25 години ДЕМОКРАЦИЯ

Хороскоп за 26.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Не проявявайте самоинициатива там, където са нужни колективни действия, ако искате да го приключите добре и в срок започнатото.Доверете се на партньорите си, говорете за намеренията си и търсете мнението им по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но не неприятна. Ще забравите за грижите и ще се заредите с много положителни емоции.
26 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се приближавате към целта си и не е изключено точно днес да я постигнете. Упоритата ви работа и непоколебимата увереност в успеха най-после ще бъдат удовлетворени. Не пропускайте да отбележите и подкрепата, която ви оказват най-близките ви хора. Покажете им своята признателност с недвусмислен жест.
26 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не допускайте натовареността ви днес да попречи на вече уговорени срещи с приятелите ви. Финансовите резултати от дейността ви може да не са в границите, които предвиждате, но ще ги имате. Каквито и да са даденостите, предстоят ви хубави моменти. Има на какво да се радвате, ако не го виждате, жалко за вас.
26 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Дистанцирайте се от всякакви дразнители и си осигурете творческа атмосфера край вас. Пред следващата седмица ви очаква разработването на определен проект, който започвате от днес. Сътрудниците ви ще останат удовлетворени от предложение, което правите и с готовност ще се включат в задачата.
26 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови. Ще създавате перспективни връзки и ще общувате с хора, които ще са ви от полза. Ще се радвате на добро настроение и ще успеете да направите и някой друг щастлив.
26 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Търпението е ключа към успеха ви днес. С каквато и работа да се захващате, бъдете толерантни към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в дейност, която сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения с успехите си.
26 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Разчупете леда в сърцето си, приемете любовта и загърбете всякаква злоба, завист и омраза. В професионален план нещата ви ще вървят блестящо, което ще предизвика доволство у вас. Направете малък подарък на любимия си човек, този жест на внимание ще подобри отношенията ви. Задръжте това топло усещане колкото се може по-дълго.
26 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Амбицирани сте да постигнете мечтата си. Високите ви цели изискват и смелост, която очевидно не ви липсва. При затруднения не се колебайте да потърсите подкрепа. Настроението ви ще е приповдигнато и от вътрешното ви усещането за нещо вълнуващо и хубаво. Споделете го с любимите си хора и нищо няма да го помрачи.
26 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете, доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате. Имате твърде много енергия и най-разумно ще е да я оползотворите.
26 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изразявайки увереността си, печелите привърженици и работата ви спори. Ще разширите възможностите си в бизнеса, ако откриете върху какво още да концентрирате енергията си. Ще ви предложат съдружие и ще споделите надеждата на някой за по-добро бъдеще. Любовта е до вас и ви вдъхновява.
26 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С роднини ще се радвате на придобивки и приятни вести. В бизнес-отношенията и общите начинания е добре да синхронизирате действията с партньорите си, за да ускорите развитията в своя полза. Високите ви амбиции ще ви мотивират да поемете повече отговорности, но с ясна цел - печалба.
26 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако говорите за това, което интересува другите, и двете страни ще спечелят. Това е особено важно за тези от вас, които си търсят работа. Опитайте се да убедите работодателя си, че квалификацията която притежавате, ще ви позволи да допринесете за личния си успех и за този на фирмата му.Денят ви ще бъде слънчев, само малко повече хъс и ще успеете.
26 фев 2021
Последни новини