От х:

Днес в x:

Пампорово посреща 200 ВИП гости от Холандия

Днес зимният курорт е домакин на Олимпийски звезди, журналисти и агенти на един от най-големите туроператори в Холандия – Corendon /Коредон/

На 16 март Пампорово посреща близо 200 гости от Холандия, организирани от най-новия партньор на курорта „Коредон“, който е сред най-гоелмите туроператори в Холандия.

След близо 4 месеца преговори, проведени от екипите на „Пампорово“ АД и „Алкочлар Гранд Мургавец“ хотел, курортът може да се похвали със спечелването на нова чартърна програма за Пампорово. Тя се подготвя за предстоящия зимен сезон 2015/2016 година и предвижда директен полет от Амстердам до Пловдив.

Гостите от Холандия ще се запознаят със ски зоната и възможностите за зимни спортове и развлечения в курорта. Ще имат възможност да гледат тренировките на състезателите от Световния Сноуборд тур на писта „Стената“, да се повозят на хъски впряга или да изпият гореща напитка в заведенията в ски зоната на плац Студенец или връх Снежанка. След деня с адреналин и спорт, те ще разпускат със специално подготвено парти на открито и музикална програма с диджей и певец, режисирана от директора на Rob Brouwer Productions, партньор с Коредон от близо 12 години.

За всички гостите са подготвени вкусни изкушения от родопската кухня- чевермета, скара и греяно вино, а музикалната програма ще продължи до вечерта, когато групата ще бъде изпратена обратно към летище Крумово.

Сред гостите са представители на 29 медии в Холандия, сред които и най-големите имена в журналистиката и ТВ продукциите.

Сред ВИП гостите са и олимпийската звезда на Холандия в кънки бягането Koen Verweij.

Той е сребърен медалист в спринта на 1500 метра в зимните олимпийски игри в Сочи 2014 и златен олимпийски медалист в отборното преследване същата година. През сезоните 2014/2015 и 2015/2016 той се пързаля за Team Corendon.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини