От х:

Днес в x:

Галин защити Гергана за крадения химн на Палестина

Фолк певецът Галин се изказа по казуса с песента „Твоите думи" на Гергана, която се оказа, че се е изгаврила с химна на Палестина. Скандалът е сред най-коментираните теми мъм форума, пише Blife. Галин, който е близък на певицата, а дори имат и съвместни парчета, защити Гери и призова за разбиране и въздържане от крайни изказвания.

"Приятели, относно случая с "репортажа за песента на Гергана", искам единствено да ви помоля, да не бъдете крайно осъдителни и лоши! Нека не забравяме, че всички сме хора и допускаме грешки!, написа той. - Смятам по-непростимо е това, че населението в тези държави преживява жесток терор и че той си има виновници, които никой не си позволява да осмива или критикува... А и ако трябва да съм честен, започвам да си мисля, че ако не беше допусната тази музикална грешка и го нямаше този случай, може би много от вас никога нямаше да се замислят за съществуването на този световен проблем.

С две думи, моля не превръщайте пропуска за превод на вокал в по-голям "световен проблем", от истинския световен проблем в случая... Надявам се всички да сте ме разбрали правилно!Това е от мен по темата."

Самата Гергана заяви пред Signal.bg, че не е знаела, че е краден химна на Палестина и че в песента се пее за танкове, война и убити деца.Тя заяви, че се е доверила на композитора Оцко и двамата избрали тази песен.

"Направих я и, когато беше готова, попитах за какво се пее в тези арабски вокали. Той ми каза, че е подходящо за текста ми. Аз не съм търсила в интернет превод, дори не зная, че е имало такива думи. Повярвайте ми, най-малко пък аз! Имам приятели, които знаят арабски, може би трябваше да ги попитам" - кахъри се братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини