От х:

Днес в x:

Какво ще представи Apple на 16 октомври

Технологичният гигант започна официално да изпраща покани за предстоящо голямо събитие, което ще се проведе на 16 октомври в Infinite Loop Campus в Купертино, Калифорния. Очаква се на тази дата да видим премиерата на новото поколение таблети iPad Air и iPad mini, а също актуализирани iMac модели. Самото събитие ще се проведе под мотото „It’s been way too long“, a шрифта, с който е написан на поканата е идентичен с логото от 30-годишнината на устройствата Маc, предаде Pocket-Lint. 

От своя страна това е сериозна индикация, че на тази дата Apple планира да представи ново поколение на своите популярни десктоп компютри. Според непотвърдена информация предстоящия iMac ще разполага с ретина дисплей, който поддържа резолюция от 5120х2880 пиксела. Моделът ще има 27-инчов диагонал и ще се захранва от Haswell процесор на Intel, който е допълнен и от графичен чип на AMD. 

Другият ключов акцент на събитието несъмнено ще бъде новото поколение таблети на Apple, като предстоящия iPad Air ще бъде по-тънък от своя предшественик и ще се захранва от A8 процесор. Устройството ще предложи още допълнителния M8 чип на iPhone 6, TouchID сензор за отпечатъци и се очаква да е с дебелина от 7 милиметра. В заключение ще отбележим, че новия iPad mini ще сподели повечето подобрения на iPad Air 2.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини