От х:

Днес в x:

Търсят кой да доставя храна на учениците в ОУ "П.Славейков"

ОУ "П.Славейков" обяви обществена поръчка за доставка на храна за учениците

Обществена поръчка за избор на изпълнител за доставка на храна за учениците обяви ОУ "П.Славейков" в Димитровград. Две са позициите, по които могат да кандидатстват фирмите, които желаят.

Едната е за доставка на закуски за ученици от І до ІV клас и децата от подготвителен клас. Срокът на договора е до 30.09.2015 г. Ориентировъчен брой ученици, които трябва да бъдат хранени е 437. Прогнозният брой учебни дни за срока на договора е 163 дни.

Другата позиция е за приготвяне и доставка на топъл обяд на целева група по Проект по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" за ученици от І до VІІІ клас.

Срокът на договора тук е от 01.11.2014 г до 15.06.2015г., приблизителния брой ученици е 73.Прогнозният брой учебни дни за срока на договора е 137 дни, считано от датата на откриване на процедурата.

Обемът на доставките на топла храна за обяд и на закуски за учениците от ОУ”Пенчо Славейков” ще бъде в зависимост от нуждите на възложителя през периода на изпълнение на договора, е записано в обявата за поръчката. Точно определени изисквания има и към храната, която трябва да се приготвя.

От 10 до 18 септември се в сградата на ОУ "П.Славейков" на ул."Д.Димов" във времето от 8:30 до 16:00 часа могат да се подават оферти. Допълнителна информация за обществената поръчка може да се получи на същия адрес или на www.ppslaveikov.com

Dimitrovgrad.bgvesti.net

 

 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини