От х:

Днес в x:

Бойко кани на кафе хората от Кърджали,кметът на Велишане коли коч за лидера на ГЕРБ

Заради нов водопровод кметът на Велишане коли коч за лидера на ГЕРБ.

Бойко Борисов кани на кафе хората от Кърджали и региона в неделя. Тогава той ще направи обиколка на областта, научи "Стандарт". Кафето стана символ за града, след като в края на март Борисов и лидерът на ДПС Лютви Местан се срещнаха в центъра. Този път обаче Генерала ще пие кафе с хора от местните структури на ГЕРБ и жители на града.
Коч за здравето на Бойко Борисов ще заколи кметът от ГЕРБ на с. Велишане Севим Сали. Чевермето ще се завърти на селската поляна.

Повод за благодарността са 25 000 лв. от субсидията на ГЕРБ, дадени за нов водопровод. Хората от години имали нужда от това и заради подаръка жителите ще заколят коч и ще поканят Борисов на софрата на поляната.
Борисов ще се отбие и в с. Припек, където се очаква да открие новоизградена спортна площадка, за която от субсидията на партията са дарени 45 000 лв. Сумата е използвана само за закупуването на материали, а хората сами са си изградили съоръжението. Бойко Борисов ще иде до с. Горно Кирково, за да разгледа ремонтиран водоем, за който ГЕРБ отново са дарили 24 000 лв.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини