От х:

Днес в x:

Наплив: Отвориха басейн "Химик" неофициално, гонят посетителите

Басейн "Химик" отвори врати неофициално. Мястото се напълни с деца и младежи днес, търсещи прохлада в жегите, показа наша проверка на място. Посетителите днес не плащат такса.

Около 16:30 часа стана ясно, че посетителите са били приканени да напуснат, защото на своя глава ползват съоръжението и са влезнали на територията на басейна, без да има спасител или медицинско лице.

Все още има довършителни дейности по плувното съоръжение, за да бъде то отворено за желаещите, казаха от Община Димитровград.

Както вече два пъти писахме, официалното откриване на плувното съоръжение е планувано за идната седмица- понеделник, 16 юни от 11:00 часа.

В програмата ще вземат участие "Стрийт дъст" и Латино клуб "Джани". Спасители от БЧК-Хасково ще показват техники за оказване на първа помощ и ще предупреждават за опасностите при плуване. Участие ще вземат и младите огнеборци от СОУ "Любен Каравелов".

Таксата за посещение на басейна остава непроменена - за деца до 7 години е безплатно. Тези от 7 до 18 години ще плащат 1 лв. за вход, а тези над 18 години - 3 лв.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Десетки са желаещите днес да се разхладят в жегите

Към 16:30 посетителите са били приканени да напуснат, защото басейнът не работи официално
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини