От х:

Днес в x:

Медицинска лаборатория Европа: Защо да чакате с дни, когато всичко става за минути 

"Европа" е оборудвана с най-модерната европейска апаратура за изследвания

Бързи и точни резултати достъпни и по интернет. Медицината на Европа и медицината в „Европа“. С една малка разлика-последната е достъпна за хасковлии. 

Едноименният  лабораторен център в Хасково, на бул. България 73 А предлага нови възможности  за точна диагностика  . Хасковският здравен навигатор обаче се води по система тип „Някой ми препоръча, оня ми каза, този ме насочи“ и така възможностите се губят. А те се предлагат от марката на Рош -Швейцария реномираният производител на медицинско оборудване. От началото на тази година лабораторните изследвания за пациентите на лабораторен център „Европа“ се  анализират изцяло от модерни апарати за пълен набор от клинични и имунологични изследвания. С тях изследванията  са готови в кратки срокове, с доказаната прецизност на Рош. 

Апаратурата в лабораторията е в непрекъснат телемост с централата на фирмата Рош откъдето ежеминутно се следи калибрирането на апаратите. В случай на отклонение, корекцията се извършва автоматично. Системата позволява извършване както на пълен набор на клинични, така и на високоспециализирани изследвания-хормони, туморни маркери, СПИН, сифилис, хепатит, гарантира собственикът на Европа д-р Маргаритова.  

 В „Европа“  са налице промоционални пакети, които правят цените достъпни. В други ситуации пък, се предлагат допълнителни и напълно безплатни изследвания касаещи здравния статус на пациента. Промо пакетите са различни и може да се осведомите за тях  на място в лабораторията. 

„Европа“ е единственият здраве център, където интернет е впрегнат и в услуга на пациента. Резултатите от тестовете в лабораторията са достъпни в нет-а, в момента когато са готови. Всеки пациент може да си ги провери с индивидуалния ник и парола, независимо дали денят е почивен, или работното време на лабораторията е приключило. Така вместо да бързаме след работа или да чакаме следващият понеделник за едното листче, отиваме при лекуващият лекар, независимо къде е той и заедно проверяваме своите изследвания.

При желание, можем да си разпечатаме данните. От всяка точка на света.

Простичко, а и пести време, а времето както казват е пари.

Резултатите тук стават за минути и са достъпни от всяка точка на света
Апаратурата на Рош е вързана с тлемост към централата на фирмата откъдето автоматично калибрират уредите
Лабораторията на бул. България 73 работи със Здравна каса и предлага промопакети за пациентите си
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини