От х:

Днес в x:

BMW ще пусне 22 нови модела до края на 2014-а

Вторият блицкриг BMW ще стартира от март (когато ще бъде представен BMW 3 Series GT) и до края на следващата година планира да пусне на пазара 22 модела, 10 от които изцяло нови. Тази бомба хвърли шефът по развитието на „баварците” Херберт Диес пред Auto Motor und Sport.

Това официално потвърждава очакваната поява на Х4 през 2014 година. Освен това BMW ще разшири гамата си модели с предно предаване (1 Series GT), докато Серия 3, 5 и 7 Series ще продължат да се предлагат със задно.

"До края на 2014 г. искаме да пуснем на пазара 22 нови модела към цялата наша моделна линия, от които 10 нямат предшественик. В дългосрочен план ще се увеличи делът на автомобилите с предно задвижване,” каза Диес.

Наскоро autoevolution.com публикува статия, разкриваща планувания производствен график на BMW 4 Series. Според него през юли ще стартира производството на 428i и 435i, докато кабриолета (F33), който ще бъде без xDrive версия, ще започне да се асемблира през ноември тази година. Според същата новина производството на купето и кабриолета ще бъде спряно през юни 2014 г.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини