От х:

Днес в x:

Разпродават длъжник за 100 хил. лв

Някои от разпродажбите предизвикват огромен интерес

Имотите на длъжник към държавния бюджет от село Крепост, общ. Димитровград, ще бъдат обявени на продан чрез търг през месец февруари.

Данъчните са запорирали и обявили за разпродажба кантар с площадка за теглене на камиони, който според оценителите струва поне 100 800 лв.

Пак през февруари, НАП Хасково предлага на търг седлови влекач „ДАФ”, оценен на 5 520 лева и три поземлени имота в старозагорското село Хрищени, най-скъпият от които е 136 800 лева. Движимото и недвижимо имущество е на местни люде, увиснали към бюджета с големи данъчни и осигурителни плащания. 

През миналата година НАП-Хасково продадоха недвижимо имущество, превозни средства и вещи на стойност над 122 хиляди лева, които са били взети за обезпечения на просрочени задължения към хазната. 

От началото на тази година всички стоки, които НАП обявява на търг, могат да бъдат разглеждани в новия е-магазин на приходната агенция. На интернет адрес www.nap.bg има информация за всички имоти и превозни средства, които биват продавани от публичните изпълнители заради неплащане на дължими данъци и осигуровки в големи размери.

В новия електронен магазин към всяко съобщение за търг освен описание на стоката, дати и адрес за огледи, първоначална цена, размер на депозита и телефон за подробности, вече има възможност за публикуване и на снимков материал.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини