От х:

Днес в x:

Кунева представи екипа си в Първомай

Екипът: Сашо Алексиев.Росица Генова, Людмила Илчева, Георги Богданов

Росица Генова, Георги Богданов, Людмила Илчева и Сашо Алексиев са хората от „опорния“ екип на партия „България на гражданите“ с лидер Меглена Кунева. Те бяха представени  от Даниела Каназирева – член на Националния съвет на партията, по време на срещата на г-жа Кунева с обществеността в Първомай. На нея присъстваха и още двама от основателите на най- новата партия в България и съратници на лидера й – Калин Томов и Димитър Танев. Бившата еврокомисарка  представи визията си за една нова политическа организация, подчерта, че се отказва от външна помощ и обеща да заложи на доверието хората. Въпросите, които й бяха поставени от присъстващите бяха свързани с познатите теми – правосъдна система, образование, младите хора, корупция, купуване на гласове и др. Сигурността на  подрастващите се оказа нова тема и тя покани задалия въпроса, Стоян Бойков, на по- обширен разговор.  Меглена Кунева благодари за „институционалното уважение“, оказано й от кмета на общината – Ангел Папазов.

Неочаквано много хора се бяха събрали в Пленарна зала. Една част от тях искаха среща с лидера на новия политически проект, очаквайки нещо ново и различно от „избухналите през годините“ – НДСВ и ГЕРБ. Между присъстващите имаше много младежи и хора с различни професии.

Част от опорния екип е политически разпознаваем – директорът на ПГСС Росица Генова и мениджърът Георги Начев са част от политическата група общински съветници на коалиция „Заедно за Първомайско“. Людмила Илчева е рентгенов лаборант, а Сашо Алексиев- студент в УНСС, член на Ротари клуб. Накратко - опорният екип обхваща представители на четири различни бранша - образование, бизнес, здравеопазване и младата инелигенция.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини