От х:

Днес в x:

Подслон и баня осигурява Мотоклуб "Наутилус"

Една от стаите

Клубна къща предлага  Мото клуб "Наутилус" за преминаващите през Първомай мотористи. Повече от година Веселин Колев и компания осигуряват безплатен подслон за колегите си, но след наскоро направения ремонт, удобствата са  повече – баня, хладилник и още легла.

Местният клуб се превръща в част от един международен маршрут на Балканите, минаващ  през Сърбия, Македония, Гърция и България. Движението на рокерите изисква такива подслони да има на около 200км. В България, мотористите могат да отседнат само на още едно място – в София. Освен легло, рокерските братства осигуряват сервиз за моторите за смяна на гуми, масло,проверка на машините. Понякога в Първомай отсядат чужденци, които си правят „лъчове“ до различни атрактивни места в България – до Бузлуджа, Смолян и др., често  ги придружава  някой от 13-те члена на Мотоклуб „Наутилус“.

През следващите няколко дни Клубната къща ще затвори врати, защото любителите на моторите ще се изнесат на терена на Третия Мотосъбор. На 15, 16 и 17 юни, на клубен комплекс „Ловен парк“ се очакват да се съберат над 2000 посетители. Заявка до сега е получена и от 3 гръцки мотоклуба. Стартовите отсечки, от състезателната програма на събитието ще се проведат на караджаловския път, на 16 юни от 14 часа.

Теди Кирякова

Банята е голямата гордост на Мотоклуба
Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини