От х:

Днес в x:

Не съм алчен като Алисия

Играчът на Спортинг (Лисабон) до този момент не желаеше да коментира отношенията си с Алисия. До ден-днешен националът не си беше позволявал лоша дума за майката на сина си."Не издържам вече, много ми е болно, че така се случва, но какво съм виновен аз. Баща съм на това дете, а тя не ми позволява да го виждам.Иска ми по 10 000 евро на месец, за да ми позволи да се срещам с Валерко. Това, което казвам, е на 1000% вярно. Има и свидетели, моят кум - Ванко 1. Тя вижда, че сега получавам добри пари и... Но няма вечно да ги вземам тези високи заплати. Кариерата ми е до едно време, а след това няма да е същото. Никога не съм казвал лоша дума за нея. Помагал съм на цялото й семейството. Ако не я е срам, нека го отрече. Сметките ми от времето с нея показват колко пари съм давал за нея. Помагал съм на родителите й, на брат й", заяви Божинов, който гостува в предаването "Карбовски: директно" по Нова телевизия.
"Не ми е проблема да й плащам тези 10 000 евро. Но ми е болно всичко това. Излиза, че трябва да си купувам детето.Наслушах се на какво ли не от нейна страна, видях много, но идва момент, в който не издържам. Ето, сега й казвам, че наистина вече става нагла. Тя пред медиите е силна, пред вас, пред хората. Ама много лъже, не са едно или две неща. Само и само да е пред вас и да се показва пред хората. Опитва се да излезе чиста, но е много нагла. Доста неща каза по мой адрес. 5 години стоя и си мълча за всяко едно нещо. Но дойде времето най-после да застана и да ги кажа нещата. Искам си детето!", продължи нападателят.Националът каза, че не ревнува Николай Михайлов и дори се изцепи, че с Николета и малката им дъщеричка Никол смятат да се преместят да живеят при Алисия, Валерко и вратарят."Живеят в моя апартамент. 50% са на Алисия, 50 на мен. Купих го за 1 милион. Дадох 450 000 евро за него. Тогава бях футболист на Манчестър Сити. А като бях на 18-19 години си бях взел апартамент в Бояна. Тя не искаше да живеем там. Каза ми да купя нов и поиска да е на нейно име, защото иначе нямало да живее в него. Дадох 450 бона само и само да може всичко да е ОК в името на детето. Разбрахме се, че е на половина. Сега не го искам, имам възможности, мога да си купя още 2-3 апартамента. Тя не живее сама там. Настоящият й мъж е там. Трябва да започна да му искам наем", каза Божинов с широка усмивка."Нямам проблеми с Ники Михайлов. Няма какво да ревнувам. С Николай съм си говорил по тази тема - за сина ми.И аз знам, какво той мисли. Тя не ми дава да виждам Валерко. Не ми вдига телефона, когато й звъня. Не ми позволява поне да го чуя. Алисия не комуникира с мен, само чрез SMS-и. Ако съм на нейното място, жена ми може да ми е направила всичко, но никога не бих й забранил да си вижда детето. Не знам защо прави така. Може й роднините й да й влияят. Тя дори един път не ми е позвъняла и да ми даде да чуя Валерко. А аз толкова много съм направил за нея. И кола й бях купил, а вече я няма", коментира още с огорчение Валери Божинов.
"Апартаментът е доста голям. Сега мога да отида с Николета и Никол и да живеем там. Алисия, ако иска, можем да живеем заедно. Тя какво иска?Да изгоня Ники Михайлов, защото е в моя апартамент. Николета е готова да живеем там. Тя е с мен и също иска да вижда Валерко. Николета е човек, който много държи да се запознае със сина ми. Никога досега не го е виждала. Какво ще му направи? Няма да го изяде. Аз не съм алчен като Алисия", каза още огорченият Божинов.

Източник: bnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини