От х:

Днес в x:

12 °C

Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 76 - скандалният запис и още

  • 10:26, 19 юни 2020 г.
  • 4453
  • 0
  • 1
Фонограма на грозната реалност - ще докаже ли скандалният запис уродливите отношения под ласкавия воал на властта? От Париж се включва Атанас Чобанов - главен редактор на сайта за разследваща журналистика "Биволъ", които изпращат файла на независима експертиза.

За „рожбите“ на законодателната вакханалия у нас. Две решения - на КС и на ВКС – открехват вратата за нови искове срещу държавата. Какви са те? Говори адвокат Минчо Спасов, бивш председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Против течението на медийните рупори! В студиото на „Честно казано“ влиза адвокат Калин Ангелов с новото развитие на казуса „Полфрийман“. Какво всъщност поиска от прокуратурата австралиецът, който лежа в затвора, осъден за убийство. Тестът е и за обществото да потърси истината от различни гледни точки.

Безусловният базов доход и България. Една идея, която може да се превърне в реалност след септември тази година. Ще “узреят” ли главите на управниците? Гостува човекът, извървял съзнателния път „от утопичното до реалистичното“ - Ивайло Кирилов, създател на българската секция на UBI Europe.

Георги Готев от европейския сайт за разследваща журналистика "Юроактив“ - за чуждите премиери от записа, които "не са прости". И още: кой прекъсва информационна линия между София и Брюксел?

Facebook коментари

Коментари в сайта (0)

Последни новини