От х:

Днес в x:

Обувките, които всички ще носят тази пролет

В последните години все повече хора предпочитат да избягват "бързата" мода и постоянно сменящите се тенденции, и да заложат на класически гардероб, който винаги ще е актуален.

В същото време модата на "тихия лукс" продължава да печели все повече хора - по-малко на брой, но класически като материи и силуети дрехи и обувки, с които винаги можем да изглеждаме стилно.

Едни от най-актуалните обувки за идния сезон - и при мъжете, и при жените - се вписва и в двете гореописани тенденции. И това са мокасините. Удобни, с класическа визия и подходящи за съчетаване с почти всичко, те никога няма да ни предадат.

Най-лесната и традиционна комбинация е обуем мокасините си с чифт прави джинси. Ние бихме добавили щипка лукс, като добавим хубав блейзър и класическо бижу, например перлени обеци.

Нелош вариант за дамите е да носят къси поли в комбинация с мокасини и кожено яке. По-игриво настроените могат да заложат на колежанския шик и да добавят къси бели чорапи към такъв тоалет.

Комбинацията от тъмни мокасини и бели чорапи впрочем е подходяща и господата, които търсят по-артистична визия. Само трябва да добавят изчистен тишърт и класическа жилетка, за да получат завършена визия.

Късата пола с мокасини е подходяща й за офиса. Стига да я носим с блейзър, тъмен чорапогащник и по-консервативен топ.

Особено свеж ни се струва варианта класически мокасини на босо + светли джинси. Какво по-пролетно от това?

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини