От х:

Днес в x:

14 °C

Има още секретни документи за срещата на "Нимиц" с НЛО, опасни за националната сигурност

През ноември 2004 г. няколко пилоти на ВМС на САЩ, разположени на борда на USS Nimitz, се натъкват на НЛО, което лети над Тихия океан в явно нарушение на законите на физиката. Служители на ВМС нарекоха странния кораб „неидентифициран въздушен феномен“, но те останаха безмълвни за това, какво точно би могло да бъде това явление. Сега, изненадващо за всички, военните потвърдиха, че знаят повече, отколкото си позволяват да кажат.

В отговор на неотдавнашно искане по Закона за свобода на информацията (FOIA), говорител от Службата на военноморското разузнаване на ВМС (ONI) потвърди, че агенцията притежава няколко строго секретни документа и поне едно класифицирано видео, отнасящо се до срещата с НЛО от 2004 г.

Според говорителя на ONI тези документи са били обозначени като „SECRET“ или „TOP SECRET“ от агенциите, които са ги предоставили, и споделянето на информацията с обществеността „би причинило изключително сериозни щети на Националната сигурност на Съединените щати“.

Тези строго секретни файлове включват няколко „инструктажа на брифинг“ за инцидента, предоставени на ONI от неназована агенция. Тъй като служителите на ONI не са класифицирали слайдовете лично, те не са в състояние да ги разсекретят, добавя говорителят.

От ONI също признаха, че притежават поне един видеоклип с неизвестна дължина, класифициран като „секретен“ от Командването на военноморските сили (NAVAIR). ONI не разкри дали този кадър е същото едноминутно видео, което беше пуснато онлайн през 2007 г. и широко разпространено от The New York Times през 2017 г. Въпреки това през ноември 2019 г. няколко военноморски офицери, свидетели на инцидента на борда на Nimitz, казаха пред изданието Popular Mechanics, че те са гледали много по-дълго видео от срещата с НЛО, която е продължила между 8 и 10 минути. Тези оригинални записи са били незабавно събрани и изтрити от „неизвестни лица“, които са пристигнали на кораба с хеликоптер малко след инцидента, разказва един офицер.

Луис Елизондо, бивш служител на Пентагона, който е помогнал да се направи видеото на Военноморските сили публично, казва, че „хората не трябва да се изненадват от разкритието, че други видеоклипове за събитието съществуват и са с по-голяма продължителност“.

Заявка по FOIA, подадена през октомври 2019 г. от независим изследовател, поиска достъп до всички некласифицирани записи или части от записи относно срещата с НЛО от 2004 г. В отговора на ONI не бяха споменати допълнителни документи освен класифицирания инструктаж и видеото.

Източник: megavselena

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С подходящи аргументи и с приветливо поведение ще впечатлявате аудиторията, без да се натоварвате емоционално. Добрите познания, опит и ерудиция ще ви позволят да предвидите точните ходове, откривайки добри перспективи за себе си. С доказаните си качества ще привличате интереса към себе си и ще получите интересно предложение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Има реална опасност да разпилеете енергията си за дреболии. Може би си поставяте прекалено много задачи. Ориентирайте се към практичната страна на нещата и си дайте сметка доколко плановете ви са приложими. Заемете се с най-лесно изпълнимите и ще останете удовлетворени. Помислете за предстоящо начинание.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Някои от вас недооценяват подкрепата, която ви се предлага. Колкото по-рано установите предимствата, толкова по-добре за вас. Не допускайте неловка ситуация да промени намеренията ви. Момента е подходящ за действия и не спирайте да сте активни. Здравословните ви проблеми вече отшумяват и това е достатъчен мотив да се отдадете на желанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Благоприятен ден за тези, които се занимават с бизнес. Контактите ви днес ще са ползотворни, ако успеете да бъдете едновременно убедителни и дипломатични. Не пренебрегвайте деловите си ангажименти, имате добри шансове за постигане на нещо значимо. Опитайте се да релаксирате вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Трудолюбието и позитивното ви мислене ще запазят тенденцията на добрите развития около вас. Държанието ви се възприема добре и това е възможност да наложите идеите си, стига те да са в полза на повече хора. Не позволявайте лошото настроение на околните да ви влияе негативно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да наложите ред в мислите си, хаоса, който ви владее ви причинява щети. Започване на нова работа е сред приоритетите, но има и друго, което бихте желали да реализирате. Пътуване или събитие, свързано със семейството ще провокира у вас по-вълнуващи емоции. Не пренебрегвайте хората до себе си, с чиято любов и подкрепа ще стигнете далече.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вътрешен порив ще ви кара да търсите близостта на хора, които до сега са стояли в периферията на контактите ви. Нечии чувства ще ви покажат, че сте желани и значими за някого. Безспорно щастието ще ви озари, но няма да пренебрегнете бизнеса си. Нови идеи ще ви помогнат да се разгърнете и успеете в начинанията си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За да имате успешен ден, ще ви се наложи отрано да организирате делата си и да работите концентрирано върху всяка част от работата си. В противен случай ще разпилеете енергията си и ще загубите ценно време. Разчитайте предимно на себе си, особено за важни дела. Научаване добри новини, касаещи ваш много близък човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Смело и с хъс ще навлезете в бизнес, който е нов за вас. Имате опит в новите дейности, ще се справите и сега. В здравословно отношение не сте застрашени от физически сривове. Настроението ви ще се подобри вечерта, може би защото до себе си ще имате желан човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Усилията ви изглежда са повече от предвидените, но за това пък ще получите приходи,.които ще надминат очакваното. Не бъдете алчни и приемете това, което ви се предлага. Прибързаните решения както винаги няма да ви донесат предимство, за това, ако е възможно избегнете ги. Очаква ви ново запознанство.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто момента не е подходящ, затова ще ви се наложи да изчакате с действията си. Приятел ще ви предложи нещо, на което трудно ще устоите. Опитвате нещо ново вечерта, което ви въодушевява.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещайки подкрепата на околните, ще се разгърнете в много посоки, окрилени от добрите взаимоотношения. С изненада ще откриете възможност за изгодна инвестиция и няма да се губите в съмнения, а ще действате. Лични срещи, на някои от които ще вземате важни решения за бъдещето си.
30 сеп 2020
Последни новини