23 °C

Габриела Вълкова тръгва към короната на Мис България

Едно от най-красивите лица на тазгодишното издание на конкурса Мис България ще е от  Хасковски регион. Габриела Вълкова ще е една от претендентките за короната тази събота-18 ноември.

Огнената красавица, която е родом от Димитровград, дава заявка, че ще е сред най-сериозната конкуренция на миските от големите региони.

На 15-ти ноември Габриела заминава за София, където ще се проведе финалния етап на конкурса Мис България, правата за който държи Модната агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова.

В подготовката ѝ за голямата вечер на националното дефиле на красавиците от цялата страна Мис България-Хасково, бе подкрепяна от регионалния мениджър на Модната агенция Адриана Добрева. Габриела Вълкова е третата представителка от Хасково, която ще участва в престижния конкурс за красота.

“Всеки път сме тръгвали със самочувствие и сега е така, защото нашето момиче е достойна претендентка за короната. Тя е красива, но и образована, упорита и много амбициозна, а това са идеалните характеристики, на които залагаме”, казва Адриана Добрева.

Оранжевата ѝ коса е запазената марка на Габриела и винаги оставя огнена следа от впечатления, когато се появи. За този си избор Габи казва: Това е един вид огънят в сърцето на показ. Затова няма намерение да променя цвета и за голямата вечер.

През изминалите месеци, във времето от което е носителка на короната на Мис Хасково, Габриела Вълкова подкрепя и е участничка в много благотворителни инициативи. Споделя, че се вълнува от проблемите в света около нея и смята, че това е важно и всеки трябва да дава личен пример. „Под короната на Мис България -Хасково имах възможността през тази година да подпомогна благотворителни събития, да им дам гласност. А на младите - и пример, за да видят, че е важно да бъдем милосърдни. Най-много се радвам за участията на малките в тези инициативи и се надявам, че съм успяла да ги мотивирам и за следващи участия. Сред най-вълнуващите ни посещения бяха тези при хората от Старческия дом в Хасково, при които отидохме заедно с носителите от различни години на короната и титлите Малка Мис и Малък Мистър. Тези деца, а някои и вече младежи, стоплиха душите на хората от дома, донесоха им радост в деня.“

От два месеца Габи е с диплома по специалността Стопанско управление. Първата и основна цел след края на конкурса, която си поставя, е да се реализира по специалността си. Засега би искала да жонглира между работата в администрацията и модата - фотосесии и ревюта.

А към предстоящия конкурс Габи тръгва с усещането за най-важното преживяване в живота си досега.

Надява се, че числото 3, под което ще участва в конкурса, ще ѝ донесе късмет. “Преди всичко искам да представя себе си, града и областта на ниво достойно за гранд финала. А ако имаме и повече късмет защо не и на световен финал“, казва Габриела ден преди да се отправи към голямото пътуване на емоциите. А на въпроса дали красотата ще спаси света отговаря: Да, но красотата на сърцето. Другото е преходно.

А преди да излезе на подиума тази събота, Габи ще си повтори няколко думи: Трябва да взема максимума от това преживяване, а максимумът са добрите впечатления и емоции!

Тя ще е участничка в 28-мото издание на престижния конкурс за красота. След проведените регионални конкурси в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки. Миналогодишната победителка Габриела Кирова ще има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Социална кауза на конкурса тази година е под мотото "Реалност от илюзии" и трябва да насочи вниманието и мислите на младите хора към заблудите и опасностите при общуването в социалните мрежи и интернет.

Красимира Славова


10 Коментара

Хороскоп за 22.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини