От х:

Днес в x:

Бившият зам.-кмет на Хасково Татяна Димитрова оглави Младежкия

Бившият заместник-кмет на Хасково Татяна Димитрова е новият директор на Младежкия център, научи Haskovo.net. Досегашният шеф на Центъра Елена Цветкова е освободена. Промяната е факт от днес.

“Назначена съм като временно изпълняващ длъжността до провеждане на конкурс. Не мисля да се явявам на такъв, когато бъде обявен”, обясни за Haskovo.net Татяна Димитрова. Тя допълни, че е била поканена да изпълнява длъжността, но отказа да коментира кое е наложило смяната. Само уточни, че Елена Цветкова ще бъде назначена като диригент на хор “Орфей”, какъвто беше преди да оглави Младежкия център. Самата Цветкова не вдигна телефона си на репортерите.

Според Татяна Димитрова Младежкият център разполага с добри специалисти и работата върви добре, но винаги може да бъде още по-добре. Новата шефка на Центъра все още не е решила дали ще стартира нови дейности. 

Татяна Димитрова беше заместник-кмет на община Хасково в продължение на 6 години. През 2010-та изненадващо напусна общината, без сериозно обяснение, по лични причини. Няколко години бе встрани от общественото внимание, докато през 2014-а оглави Общинския съвет за наркотични вещества.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ra
    rarina
    0 0
    17:05, 30 мар 2015
    Аман от компрометирани лица!Тая и за чистачка ще се замисля дали да я взема.Я чакай да си спра сина от школа,че знаеш ли?
Последни новини