От х:

Днес в x:

32 °C

Неотменимите закони на битието

  • 25-04-2019 20:54
  • 2669
  • 0
  • 6
Светът е в тотална криза и редукцията на човечеството е неизбежна, споделя гостът в студиото Веселин Орешков. Това не бива да внушава страх и безнадежност, защото промяната е за добро. Казва, че живеем в дуален свят, но всичко е едно. Ние сами сме определили значението на това какво е добро и зло,горе и долу, но и те са едно. Автор е на книгите - „Планински лимон – показалец за естествен живот“, „Слънце, въздух, вода и сол“, „Път към свободата“, „Законите на живота“ и „Накъде вървим и какво правим“.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Последни новини