От х:

Днес в x:

Шведски банкомат пусна умряла мишка на възрастен клиент

Банкомат, разположен в северната част на Швеция шокира потребител като му предложи освен желаната парична сума и бонус, състоящ се от умряла мишка. Голам Хафези прибягнал до услугите на банкомата, за да изтегли 700 шведски крони и изобщо не подозирал, че ще получи и безплатна добавка, предаде Gizmodo.

Злощастната машина се намирала в едно от помещенията на известна верига супермаркети. Хафези първо получил парите си и изчакал, за да вземе и касовата бележка. Тогава забелязал, че от банкомата стърчи нещо подобно на въже от мястото, предназначено за подаване на банкнотите. Той помислил, че става въпрос за някаква измама, при която банкоматът е компрометиран от крадци на банкови данни и решил да издърпа „въженцето”. Оказало се, че това е опашката на малка мишка, тялото на която се появило от дупката на банкомата.

Клиентът се обърнал към отдела за обслужване на клиенти на супермаркета, но те отказали да обърнат внимание, тъй като банкоматът не влизал в сферата на тяхната отговорност. На помощ се притекли служителите, отговарящи за подреждането на пазарските колички. Накрая цялата мишка била измъкната от банкомата и Голам Хафези най-сетне получил своята касова бележка.

В левия край на долната снимка можете да видите въпросната мишка, а вдясно се намира самият клиент на банкомата.

Източник: kaldata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини