От х:

Днес в x:

GSM на цената на къща

Спорен е въпросът коя именно компания е била първа в производството на телефони от клас премиум, но това вече се е превърнало в традиция. При това луксозните телефони се правят най-вече от фирми, които нямат никакво принципно отношение към технологичните продукти. Предложеният рейтинг на супертелефони показва колко старателни са в този бизнес знаменитите брендове, чието име се свързва най-вече с луксозните часовници.

Компанията Celsius показа телефона си Celsius X VI II Papillon Tourbillon, който никога няма да бъде пуснат в серийно производство. Просто защото апаратът с цена $275 000 ще бъде произвеждан само по индивидуална поръчка. Това е първият в света "хибрид", в който по изящен начин се съчетават свръхточен часовников механизъм и мобилен телефон. Колекционерската вещ се прави ръчно и се отличава с особено строгия си дизайн. Никакви скъпоценни камъни и вграденият тънък механизъм, характерен за часовниците на фирмата - това се най-големите достойнства на устройството. Естествено неговият таргет са богати колекционери, които обичат скъпите часовници и мобилни телефони.

Телефонът Mobiado Professional 105 GMT още с външния си вид заявява, че е представител на VIP класата. Апаратът успешно съчетава надеждност и разкош.

Корпусът е направен от абаносово дърво покрито с противоударно стъкло. Медните пластини, полирани ръчно, и инкрустираните скъпоценни камъни допълват стила. Екранът на дисплея е покрит със сапфирено стъкло. Особено внимание заслужават двата златни часовника с механично устройство, монтирано в корпуса. Хронометърът пък е обграден с диаманти. Цената на телефона се фиксира след индивидуалната поръчка.

Ulysse Nardin Chairman Luxury Hybrid обаче си има точна цена - $129 000. Това е първият хибриден смартфон в света. Известната швейцарска компания Ulysse Nardin, която се занимава с производство на часовници, заедно с програмисти от SCI Innovations са конструирали апарат, отличаващ се с ефектен дизайн и иновационни функции. Освен обичайните достойнства като 2,8-инчов сензорен екран, Wi-Fi и 5-мегапикселова камера апаратът е оборудван и с биометричен скенер за отпечатъци на пръстите и уникална технология за зареждане на батерията.

Източник: standartnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини