От х:

Днес в x:

Младежи са задържани за хулиганство в Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ в Перник, съобщиха от полицията

Двама осемнайсетгодишни младежи от Перник са задържани за хулиганство в Центъра за спешна и неотложна медицинска помощ в града (ЦСНМП), съобщиха от полицията. Случаят е от тази нощ, малко преди 3:30 ч., а сигналът е подаден от служители на ЦСНМП.

Двамата пълнолетни са пристигнали на мястото, нарушавайки обществения ред и извършвайки непристойни действия. Органите на реда са установили, че 18-годишните от пернишкото с. Драгичево счупили стъкло на врата в отделението и отправяли закани спрямо персонала. По думите им възмущението е било породено от бездействието на медицинските работници, които трябвало да окажат спешна помощ на техен приятел на 16 години също от с. Драгичево. Младежите са задържани за до 24 ч. с полицейски заповеди, а непълнолетният е предаден на родителите му. Образувано е бързо производство по чл. 325, ал. 1 от Наказателния кодекс и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.  

Припомняме, че през септември м.г. служителите от Първо районно управление в Перник започнаха досъдебно производство срещу мъж от Радомир отправял обидни реплики към медицинския персонал на спешното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Рахила Ангелова“ в Перник. Същият според полицията е бил афектиран от настъпилата смърт на негов близък.

 

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини от Перник

Последни новини