От х:

Днес в x:

Близо 400 деца участваха във фестивала "Талантите на Смолян"

Изображение 1 от 4

    Фестивалът "Талантите на Смолян", който се проведе днес в Родопския драматичен театър се превърна отново в празник за талантливите деца на областния град. 380 деца пяха, танцуваха и рецитираха. С уменията си те
    завладяха сцената и публиката, която бурно ги аплодира след всяко изпълнение. Секретарят на Община Смолян Момчил Николов откри фестивала и пожела на талантите да създават красота и да растат здрави и щастливи.
    Организатори на събитието са Община Смолян, Превантивно-информационният център по наркотични вещества и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
    Концертът в РДТ продължи повече от 4 часа, заявките за участие бяха 55. Накрая избухна недоволство от страна на родители на деца от Основно училище "Юрий Гагарин". Програмата на училището беше последна в реда и в залата не беше останала публика, освен самите родители. "Ние от 10 часа сутринта сме тук и гледаме всички изпълнения, а накрая нашите деца няма кой да ги види", възмути се директорката на училището Йорданка Дюлгерова.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини