От х:

Днес в x:

КТПП с призив към фермерите в Кърджалийско да посетят селскостопанския панаир в Коня,Турция

 Кърджалийската търговско-промишлена палата уведомява фермерите в областта да посетят двадесетото издание на големия панаир в турския град Коня.20-тата юбилейна голяма среща на селскостопанския панаир в Коня, най-големият селскостопански панаир в Турция панаир, ще се проведе между 5-9 март 2024 г. с участието на стотици хилядипосетители от 81 провинции на Турция и 101 различни страни по света.

Като клон на MÜSİAD Konya ще бъдат организирани поредица от програми с нашите гости, които се интересуватземеделския сектор, които ще участват от чужбина между 7-10 март 2024 г., за дасе запознаятсъс селскостопанския потенциал на Коня с клоновете на MÜSİAD в чужбина и страните, в които сме във връзка.

В този контекст настаняване в хотел, градски транспорт, B2B или бизнес форум организацията на гостите на 7, 8 и 9 март ще бъдат включени в програмата партньори и клон MÜSİAD Коня.

За по-подробна информация за панаира можете да посетите www.konyaagriculture.com.

Очакваме вашето участие в нашия панаир, който е официално подкрепен от Министерството на Земеделие и горско стопанство на Република Турция,

Желаещите да участват в програмата на търговската мисия, могат да се свържат с организаторите на е-поща: konya@musiadkonya.org.tr или на телефон: +90 332 320 65 00.

Това съобщиха от Кърджалийската търговско промишлена палата.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини