От х:

Днес в x:

Регистрираха листата на коалицията ПП-ДБ в Кърджали, водачът ген.Атанас Атанасов не присъства

 Днес след драматична среща на партньори в коалицията Продължаваме промяната-Демократична България бе регистрирана листата за Девети кърджалийски многомандатен район. Коалицията бе представена в РИК от бившия председател на Народното събрание Никола Минчев. Водач на листата е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов.  Втори е Шабан Мустафа, трети Радослав Милев. Следват Стоян Георгиев,  Мустафа Емин, Николай Колев, Борис Андреев, Стоян Стоянов и Елена Шукерска.

   За Кърджали бг вести Шабан Мустафа сподели,че регистрацията на листата от Никола Минчев е знакова. Председателят на 46-то Народно събрание мотивира много хора,включително и него да се включат в политиката. Той ще идва в Кърджали за да работи за гражданите на града и след вота,категоричен е Шабан Мустафа.

  Целта която си поставят номинираните в листата е да постигнат по-добър резултат от предишните предсрочни парламентарни избори и да успеят да спечелят депутатски мандат от Кърджали.

 Както Кърджали бг вести писа листата предизвика брожение в структурата на Да България в Кърджали. Лидерът й Митко Синабов се оттегли.На него бе отредена седма позиция при реденото в София.

  Очаквам катастрофа на предстоящия вот. Оттеглих се поради несъгласие с начина на редене на листата и поставянето начело на ген.Атанас Атанасов. Не бих могъл да обикалям с него областта и да агитирам за него. Той е неизбираем в нашия регион по обясними причини. Не очаквам повече от 2000 гласа.Това сподели за Кърджали бг вести Митко Синабов.

 "Нашето обединение претендира да бъде първа политическа сила и ние трябва да се отнесем сериозно към всеки един регион от страната. Председателският съвет на коалицията предложи и аз като отговорен човек се съгласих да бъда водач на листата в Кърджали. Този феодален модел в Кърджали трябва да бъде разчупен и трябва да положим усилия за това", заяви за медиите генерал Атанас Атанасов,  По думите му ДПС и ГЕРБ упражняват заедно властта в Кърджали.

Георги Кулов 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини