От х:

Днес в x:

"Беше ужасяващо". Принц Хари разкри как е реагирал принц Уилям на решението му да напусне кралското семейство

"Ужасяваща" - така принц Хари определи реакцията на брат му Уилям, когато обявил, че се отказва от живота на кралска особа. В новата документална поредица на Netflix херцогът на Съсекс споделя, че все пак не съжалява за тази кардинална стъпка. "Беше ужасяващо брат ми да крещи, а баща ми да казва неща, които просто не бяха верни", споделя той.

В новите епизоди от поредицата Хари намекна, че е имало завист от страна на други кралски особи към съпругата му Меган, предвид медийното внимание, което тя първоначално е получавала. "Това разстройва хората. Нарушава баланса. Защото са ви накарали да вярвате, че единственият начин благотворителните ви организации да успеят и мисията ви да се развие е, ако сте на първите страници на тези вестници", споделя още той.

А Меган отново говори за неспособността си да се адаптира към кралския живот, за мислите за самоубийство и негативното медийно отразяване. Тя споделя, че по онова време е вярвала, че "всичко това ще спре, ако не съм тук".

"Човек свиква с лъжите, когато живее в това семейство, но онова, което правеха с нея, и ефектът, който имаше върху нея... Достатъчно! Казах си, че стига толкова болка и страдание", казва принц Хари.

А съпругата му допълва: "Направих всичко възможно, за да ги накарам да се гордеят с мен и наистина да бъда част от семейството. И тогава балонът се спука. Осъзнах, че не просто съм хвърлена на вълците. Те направо нахраниха вълците с мен - даваха ме на тях парче по парче".

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини