От х:

Днес в x:

Хотел в Кърджали или как в началото на сезона се отблъскват туристи

Докато хотелиери в страната се съревновават в привличането на туристи с примамливи оферти в началото на сезона, в Кърджали има случаи, когато се прави точно обратното. Нашеци могат да споделят редица начини как да отблъснат гостите на града. Читатели на Кърджали бг вести се оплакаха от такива негостоприемни домакини.

 Става въпрос за една къща за гости в квартал на града. Направихме резервация преди 3 дни по -рано. С 2 деца сме.  В последния момент точно преди да отидем ни се обадиха и ни казаха че отменят резервацията ни, защото децата щели да вдигат шум...това нормално ли е според вас? Ние се връщахме от път и ни трябваше място където да си починем. Има детски център в самия хотел. За какво са го сложили като не искат деца там? Каква е тая дискриминация?Това ни написа нашата читателка А.С. Има и други хора с оплаквания от там.Неработещ ресторант, мишки,мръсни чаши и т.н.,добави още тя.

Хотелът е едно прекрасно място за отдих и почивка.  Намира се в централната градска част на Кърджали, само на 5 минути от идеалният център. Къщата разполага с 9 двойни стаи, при необходимост може да се сложи легло за дете. Кафе-Бар и Ресторант.  В ресторанта ни може да се насладите на родопските специалитети на нашия готвач.
Стаите са изключително модерни, уютни и комфортни. Разполагат с климатик, сателитна телевизия, собствен санитерен възел и безжичен интернет.Това е написано в интернет страницата на хотела.От нея е видно,че той е отворен за деца и те са желани в него.Необяснимо е поведението на собствениците в случая.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    ПОТЪРПЕВШ
    4 0
    08:45, 17 май 2021
    Уважаеми граждани- туристи. Реагирайте най сериозно по отношение на нашите хотелиери и тем подобни за всички техни далавери и манипулации. Претоплена храна,стари продукти не почистени стаи култура на обслужване и т.н. Нашите хитреци са едни печалбари и нищо насрещно. Сульо и пульо направиха хотели къщи за гости и т.н. Със съмнителни и откраднати пари и кой където му хрумне а сега държавата да му търси туристи и какви ли не отстъпки. Вижте ресторантите им касови бележки чат пат ии за нереални стойности. Строг котрол и качество на услугите . Иначе да фалират и да дойдат качествени хора.
Последни новини