От х:

Днес в x:

Синът на покойния Милен Белчев се кандидатира за кмет на Баните

Изображение 1 от 2

    Общинската избирателна комисия - Баните регистрира днес първият кандидат за кмет на община Баните за частичните местни избори на 28 февруари 2021 г. Това е синът на Милен Белчев – Павлин Белчев, който е издигнат от ПП „ГЕРБ“.
    Павлин Белчев е на 38 години, семеен с две деца. Магистър е по „Международни отношения“ към СУ „Св. Климент Охридски“, по „Право“ към ЮЗУ „Неофит Рилски” и по „Икономика“ към ВСУ „Черноризец Храбър“. Специализирал е „Международно право и международни отношения“ в Австрия и Гърция.
    От 2008 г. работи в Министерство на земеделието, храните и горите, като последователно дейността му е била свързана с европейска интеграция и международни отношения, Световната търговска организация, проекти за популяризиране на български храни в ЕС и трети страни, регистриране на български храни със защитени наименования на ниво ЕС, участие в изготвяне на нормативни актове на национално и европейско ниво. 
    „Най-важното е общината да продължи положителната посока на развитие, зададена от баща ми. Съзнавам дългът и отговорността, които нося, когато заставам пред жителите на община Баните, за да поискам тяхното доверие. Еднакво важно е как ще продължат да се развиват и общинският център, и останалите населени места в общината, те са едно цяло “, бяха първите думи след регистрацията на кандидата за кмет на Баните Павлин Белчев.

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини