От х:

Днес в x:

ДПС-Черноочене преизбра Бедрие Газиюмер и номинира Мустафа Карадайъ за лидер

Общинската конференция на ДПС-Черноочене номинира настоящият председател на партията Мустафа Карадайъ за следващ лидер на партията.
Досегашният председател на Общинския съвет на Движение за права и свободи в Черноочене Бедрие Газиюмер получи доверието на активистите за още един мандат.
На проведения Х-ти пореден общински форум беше единодушно преизбрана за лидер на организацията от над 130 делегати, излъчени от местните структури.
Тя бе единственият кандидат за поста председател на ОбС на ДПС.
В отчета за работата на общинската организация на ДПС досега Бедрие Газиюмер подчерта, че структурата се е утвърдила като водеща политическа сила в община Черноочене. Състоянието на местните съвети е стабилно, подчерта тя.
ДПС ще продължава да дава спокойствие, сигурност и увереност на гражданите. Това подчерта в изказването си Кметът на Община Черноочене Айдън Осман. И добави, че ДПС в Черноочене е ярък пример за синхронна работа между местната и политическата власт Много проблеми решаваме в наченки още на общоселските партийни събрания по населени места, подчерта Айдън Осман.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че ДПС има здрави основи върху които да се гради по-нататъшната политика на партията. Когато имаш история, като чернооченската организация да печелиш избори това дава на по-възрастните достойнство, а на по-младите кураж в начинанията си, обърна се към делегатите той. Имаме устойчиви ценности, а не преходни политики, подчерта Ерол Мехмед.
Областният лидер и кмет на Ардино Изет Шабан заяви, че в изминалия мандат са провели всички видове възможни избори и са преминали през различни вътрешнопартийни и извън партийни перипетии.
Избрано беше и ново ръководство на Общинския съвет на ДПС - Черноочене от 21 души.
На общинският форум бяха разгледани постигнатите резултати през изтеклия мандат и се начертаха основните цели, които си поставя организацията през следващия.
Всички отчетно-изборни събрания по населени места на територията на община Черноочене се проведоха по предварително одобрен график, като бяха приети и нови членове.
По време на конференцията са излъчени и делегати за областната конференция на ДПС в Кърджали.
Изказване направиха и част от официалните гости на конференцията: Областния лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан, Членовете на Централния и областния съвет Салиха Емин и Елван Гюркаш, областния лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, народните представители Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, Председателят на Общински съвет Ардино Сезгин Байрам, организационния секретар на областната структура на партията Бирол Кьосеюмер, бившият главен мюфтия Фикри Сали и други.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Няма да ви липсват успешни ангажименти както в личен, та-ка и в делови план. Някои от вас ще пътуват, а други ще работят за утвърждаване на вече отвоювани позиции. Трескави вълнения и може би силна любов, може да предизвикат вземането на сериозни решения и дълготрайно обвързване. Денят ще ви предложи приятно и успешно развитие на заниманията ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съсредоточете се върху работата си и не обръщайте внимание на дребните проблеми. Помислете малко и може би ще откриете съществени неща, които до момента пропускате. Това би ви помогнало да вземете много по-адекватно решение. Сега е момента да бъдете предприемчиви. Не се колебайте да предприемате по-активни стъпки.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред. С готовност ще се включите и в решаването на чужд проблем, но това сте вие. Всъщност, така помагате и на себе си, а най-хубавото е, че го осъзнавате.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Плановете ви за деня в по-голямата си част са доста амбициозни и ще трябва да положите огромни усилия за да ги осъществите. Не лош вариант за добро запълване на деня е да посетите ваши приятели извън града или пък те да ви предложат кратка екскурзия( това също е много вероятно). Както и да се развият събитията със сигурност няма да ви е скучно.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнени сте с намерение да свършите всичко, което сте планирали. Настроението ви се отразява добре на околните. Късмета ще ви съпътства, но на моменти бъдете по-разсъдливи, за да преодолеете конфликтна ситуация. Предстоят ви интересни срещи, не подценявайте възможностите, които ви се дават.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Притиснати от много задачи, ще се съобразите с най-важните, започвайки деня си с тях. Ще се отзовете и на нуждите на приятел, кой друг, ако не вие сте готови да му помогнете. Любовта ви зарежда с енергия и ви правят щастливи. Може би там се крие тайната на желанието ви да сте полезни и добронамерени към всички.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Имате шанса да започнете задача, която очаквате, и която ще ви донесе много успехи. В личен план ще ви трябва повече търпение, за да стабилизирате отношенията си с човек, от обкръжението ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В делови план ви очакват дребни и неприятни спънки, които може да ви забавят, но в никакъв случай няма да се отразят сериозно на плановете ви. Успявате да привлечете ценен партньор и това може да даде силен тласък на начинанията ви. Работата в екип ви носи успех и е по-удачния избор от индивидуалните действия. Много е вероятно в един момент, просто да имате нужда от поне още един човек.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Новости, върху които не сте мислили ще ви привлекат вниманието днес. Не допускайте това да развали доброто ви настроение, извлечете полза за бъдещата си работа. Вечерта ще присъствате на събитие, което ще ви срещне с интересни хора, но може и да ви отегчи. Важен човек за вас ще ви потърси, или вие него.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможно е да срещате трудности на работното място днес, затова ще трябва да се замислите за подхода, който използвате. Направете колегите си съюзници и се вслушвайте в тяхното мнение. Това ще ви е много полезно и ще покаже пътя към успешното реализиране на плановете ви. Не възлагайте големи надежди на нещо с минимален шанс.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днешният ден се очертава като приятен за повечето от представителите на зодията. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми. Правите всичко с удоволствие и това е в основата на успехите ви. Нужно ви е още малко време.
01 юни 2020
Последни новини