От х:

Днес в x:

Байрам Байрам, ДПС: Ако бяха увеличени данъците, бюджетът щеше да бъде по-ефективен

Поради невъзможността община Кърджали да увеличи местните данъци и такси, бюджетът за 2020 г. е ощетен. Това каза Байрам Байрам, общински съветник от ДПС на последната сесия на местни парламент, когато се гласува бюджетът, който е близо 70 млн. лв. Байрам Байрам: "Знаете, обжалването на местните данъци и такси, ако не бяхме ощетени всички ние, като граждани на община Кърджали, вярвайте, че този бюджет щеше да бъде много по-ефективен. И през 2020-а година благосъстоянието на гражданите и инфраструктурата, щеше да бъде на по-високо равнище. И по-висок стандарт.
Министър-председателят казва: "Увеличете данъците", министърът на финансите казва: "Увеличете данъците", колегите от управляващата партия не увеличават данъците. Правят всичко възможно да спънат работата на управляващата партия в община Кърджали и на общинска администрация".

https://www.bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Па
    патриот
    4 0
    07:32, 18 фев 2020
    какъв напудрен пудел.готов кадър- кариерист от ново поколение. те наистина се вживяха че са някакъв фактор в това общество.каква пародия която продажниците създадоха.
Последни новини