От х:

Днес в x:

"Родопа-Смолян" започва тренировки за новия сезон, чакат го 4 контролни срещи

ФК „Родопа – Смолян“ стартира своята  подготовка за пролетният сезон на Трета лига – Югоизточна група на 13 януари, като първата тренировка е от 15: 30 ч. на Стадион „Смолян“, съобщиха от треньорския екип на тима.

 През първата седмица предстои и преминаване на медицински прегледи от страна на футболистите, като на този етап се предвижда изцяло подготовката на тима да протече в Смолян. Отбора, воден от старши треньора Юлиян Сюрджиев, ще изиграе общо четири контроли. Първата приятелска среща е с ФК „Спартак“ – Пловдив, като двубоят е насрочен за 25 януари и ще се играе в града на тепетата.

На 1 февруари, ФК „Родопа – Смолян“ ще гостува на ОФК „Левски“ – Карлово, а на 8 февруари ще играе в Първомай с местния ФК „Борислав“. Последната контрола е с ФК „Димитровград – 1947“, на 15 февруари. Ако времето позволява, последната приятелска среща ще се играе в Смолян.

Първенството на Трета лига – Югоизточна група се подновява на 23 февруари, когато ФК „Родопа-Смолян“ ще домакинства на ФК „Свиленград – 1921“.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини