От х:

Днес в x:

Smolyan Race 2019 с благотворителна кауза - „Да върнем надеждата на Алкан да проходи отново”

И това издание на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race 2019  ще мине под знака на благотворителността. Организаторите на събитието започват кампания, за да може 24-годишният наш съгражданин Алкан Челеби да проходи отново. На 7 май  2015 г. животът  му се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават шанс на Алкан да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи са необходими 50 000 лв. Тази сума е непосилна за семейството му.

По този повод организаторите на Smolyan Race 2019  решават със средствата от таксите за състезанието, както и тези от кутията за дарения, да подпомогнат  лечението на Алкан, за да проходи отново. Кутията ще бъде поставена в Младежкия дом и дарения ще се събират по време на самото състезание.   

За тези, които няма да имат възможност да посетят събитието или искат директно да помогнат, могат да направят това по  банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева)

За допълнителна информация: GSM: 0878761846 и 0876080992. На тези телефони отговарят майка му и сестра му.

Включете се в нашата благотворителна кауза, за да върнем надеждата на Алкан да проходи отново, призовават от Smolyan Race 2019.
Припомняме, че състезанието ще се проведе на 5 и 6 октомври т.г. в Смолян. Организатори са "Авто мото клуб Смолян". Автомобилното шоу се реализира с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”, уточняват от пресцентъра на общната.

 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини