От х:

Днес в x:

Большой Московский цирк идва в Пловдив с "OFU - Приземяването"

Двучасовото представление ще може да бъде видяно на 24 март от 20:00 ч. в зала Колодрума. След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, Большой Московский Цирк стремглаво се завръща с разтърсващ шоу спектакъл “OFU”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO” преди две години, още говорят за увлекателната история на човека похитен от извънземни. Програмата “OFU” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно. Шоу спектакълът “OFU” остава трайна следа в съзнанието с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много изненади. Декорите са зашеметяващи - от гигантската летяща чиния до огормен луна парк на сцената, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни. Мащабната продукция превишава 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в Топ 100 на руския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк" .
Фен базата на цирка е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектакълите на трупата когато са във Франция.

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи.
Деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. За целта родителите (придружителите) трябва да носят акт за раждане на детето.

Цените на билетите са от 40 лв. до 100 лв., в зависимост от редовете и местата.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини