От х:

Днес в x:

"Невероятният каскадьор" - брилянтна черна комедия по Eurochannel

Изображение 1 от 3

    Той е истински анти-герой, пълен лузър и въплъщение на провала. Въпреки всичко това, всяко негово усилие е подплатено с такава смелост, достъпна за малцина. Добре дошли в света на Рон Гусенс, невероятният каскадьор, който иска да спаси брака си, инсценирайки изневяра. Което ще се окаже най-трудното предизвикателство в неговата кариера.

    Тази брилянтна черна комедия проследява Рон Гуусенс, докато той се превръща в интернет сензация и се опитва да преспи с красива и известна филмова звезда. Останал без работа и пропаднал от пиене, един ден той решава да да прескочи с колата си отварящ се мост. Каскадата му по чудо е успешна и става интернет сензация, Рон получава предложение за работа като ниско-бюджетен каскадьор, но той отказва – работата не е неговата страст.

    Личнияt живот на Рон е в окаяно състояние. Жена му изневерява и го зарязва заради постоянното му пиене.Той е лудо влюбен в нея и решава да се докаже пред нея, като приема работата като каскардьор. Тя е обещала да го приеме обратно, ако той успее да съблазни звездата от филма – Бо. Рон няма шанс да привлече известната и красива актриса, но животът му се променя с новата работа.

    Eurochannel ви кани на незабравими час и половина на смях и абсурдни ситуации с холандската комедия "Невероятният каскадьор" и приключенията на един забавен несретник, твърдо решен да съблазни една невероятно красива актриса!

    Невероятният каскадьор (Ron Goossens, Low Budget Stuntman, 2017)
    Холандия

    Четвъртък 10 Януари 2019, 18:35
    Вторник 15 януари 2019 18:35

    Участват: Тим Хаарс, Бо Мартен, Михаел Ромейн
    Режисьор: Стефан Хаарс, Флип Ван дер Куил
    Жанр: Комедия
    Рейтинг: 10

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини