От х:

Днес в x:

„Кръвожадният стопаджия“, нападнал служител на РИОСВ е привлечен като обвиняем от Прокуратурата

С постановление на Районната прокуратура в Крумовград в ОС „Изпълнение на наказанията“ в Кърджали за срок до 72 часа е преведен 20-годишен, който отне автомобил в района на село Студен кладенец, като преди това нарани водача му. Мъжът е привлечен като обвиняем за противозаконно отнемане на автомобил с употреба на сила и заплашване.

Както „Кърджали бг вести“ писа двадесет годишния наръга в следобедните часове в четвъртък миналата седмица служител на РИОСВ-Хасково и му открадна джипа. Инцидентът се разиграва на сп. Студен кладенец, община Крумовград. Сигналът е подаден на телефонът за спешни повиквания 112. Младежът е поискал да бъде качен на стоп и за „благодарност“ е пробол с нож в гърдите 52 годишния шофьор. Той е откраднал джипа и се е опитал да избяга.

Пръв за инцидента потвърди секретарят на община Крумовград Фахри Юсеин.

Потвърждение дойде и от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали. От там посочиха,че целия район светкавично е бил отцепен. Личния състав е бил вдигнат за да работи за залавянето на извършителя. Той е бил установен и арестуван на територията на друга област.

От МВР-Кърджали посочиха, че на потърпевшия е оказана медицинска помощ. Той е транспортиран с линейка до болницата в Кърджали. Състоянието му е стабилно.

От РИОСВ-Хасково също потвърдиха за инцидент.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини