От х:

Днес в x:

ГЕРБ Младежи с нов офис

Офис на ГЕРБ Младежи бе открит днес в кафето на хотел „Централ". Областният ръководител на партията Иван Петров присъстваше на тържествената церемония.

Той поздрави членовете на младежката организация на ГЕРБ.

"Най-после младите хора от регионалната структура има къде да се събират и къде да прилагат партийната идея на ГЕРБ. С откриването на офиса в кафе целим да привлечем повече нови симпатизанти сред младото поколение, които ще водят непринудени разговри за проблемите. Целта е да бъдат привлечени и хора от активно работещите, защото знаем че най-голям процент от тях гласуват доверието си в нас", обясни на официалното мероприятие Иван Петров. Той допълни още , че се надява много от привържениците на партийните идеи на ГЕРБ да открият своята реализация в нея.



Иван Петров не забрави да изтъкне, че броя на членовете се увеличава главоломно всеки ден. Младежката организация е учредена официално миналата година през месец март. От областта членуват около 300 млади симпатизанти, а от Хасковска община -96, поясниха от ръководството.

"Надяваме се, че много от младите членове ще се впишат в листата за евродепутати или ще влязат в бъдещия парламент след предстоящите избори", допълни още областният ръководител.

Областният координатор на младите гербери Евгени Консулов запозна присъстващите с инициативите, подети от организацията.

През месец март стартира кампанията" Европейски дневник".
„То е учебно помагало и бе представено в училища от областта. Издадени бяха 10 000 броя. Ние запознахме учениците с възможностите за обучение в чужбина и намиране на легална работа там", обясни областният координатор.
На първи етап „Европейски дневник „ е представен на 150 дванадесетокласници от хасковските училища.

Към инициативата е включено и изготвяне на анкетни карти. Те ще бъдат раздадени на представители на бизнеса в региона.
„ Целим да разберем какви специалисти търсят работодателите. По този начин ще запознаем младите хора с перспективите , които предлагат местните фирми , както и да ги стимулираме да търсят професионална реализация" , допълни още Евгени Консулов.

През месец март младежката структура дари на детските градини в града над 2000 мартеници. Сега „бъдещето на партията” е подело хуманната инициатива и събира средства за момиче в будна кома от Димитровград. Областният секретар Делян Добрев поздрави младежите за хуманните инициативи и им пожела успех. Младежките срещи ще се състоят всеки четвъртък в „Централ” от 18 часа, поясниха от регионалната структура.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини