От х:

Днес в x:

ГЕРБ в Смолян с пълна подкрепа за Делян Добрев

Изображение 1 от 2

    Пресцентъра на ГЕРБ в Смолян изпрати декларация , в която заяви, че структурата застава зад Делян Добрев и дава пълната си подкрепа за депутата, който подаде оставка зараси скандалите в Хасково и обвиненията срещу него .

    „Делян Добрев има пълната подкрепа на ГЕРБ – Смолян. Той е достоен млад човек, доказан експерт и обещаващ политик. Нашият вот е категоричен - да не се приема оставката му от централното ръководството на ПП ГЕРБ“, заяви областният координатор на политическата структура в Смолян Николай Мелемов по повод оставката на Делян Добрев от всички политически позиции, които заема.

    По думите му целият скандал е изкуствено скалъпен с единствената цел да бъде уронено името и престижа на Добрев и да се създаде напрежение в самата структура.

    „Колегата Добрев винаги може да разчита на нашето уважение и подкрепа. Трябва да бъдем единни, особено в трудни моменти“, подчерта и депутата от ГЕРБ д-р Дариткова Дариткова.

    „Делян не трябва да се поддава на този натиск от хора, станали известни с интриги и фалшиви новини. Недопустимо е те да са му морални съдници“, допълни д-р Дариткова.  

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Експерт е, няма съмнение, но в наглост и подлост, съдейки как започна всичко. Това си беше един неумел опит за саморазправа с бонус ПР, който се превърна в катастрофа за всички участници. Уж бяха проучили общественото мнение, обстановката беше подходяща, врагът далече и следен(видяхме как тайничко някой го снима). Всичко хубаво, но на хората им е писнало и си казаха, каквото мислят. То за голямо съжаление на ГЕРБ беше точно обратното на техните очаквания. Сега организациите от цялата страна да застанат зад Делян, гласоподавателите вече са били там и то не с тяхната цел...
    Последни новини