От х:

Днес в x:

Венета Райкова ще съди Люба Кулезич

Водещата на предаването "Горещо" - Венета Райкова, която е юрист по образование, е споделила пред приятели, че ще съди кинокритичката Люба Кулезич за морални щети, твърди агенция БЛИЦ.

Бременната водеща предизвикала среща в ефир с Кулезич, за да може последната публично да си признае под какъв псевдоним пише в столичен таблоид. Преди време критичката публикува статия, в която обвини Райкова, че търгува с бременността си.

"Двубоят на блондинките", както стана известен тв-скандалът между Венета и Люба, почти прераснал в бой в гримьорната на Милен Цветков, заради което на Райкова й прилошало.

"Чудя се дали наистина да съдя Кулезич или да не й правя излишна реклама.", заявила водещата, която от години е наясно с негативния пиар, който всъщност представляват съдебните разправии между публични личности. Люба Кулезич не отрече, че пише под псевдоним Лора Кварц, но това не й попречи да нападне Венера Райкова.

Очаква се Райкова да роди в близките десетина дни, но заради обвиненията на Кулезич, тя предпочита да крие кога е терминът й. Кинокритичката я обвини, че търгува с бебето си и продава правата за снимките му, което всъщност не е вярно. Венета Райкова пък изрази недоумение, че нейна колежка от Нова телевизия я плюе в ефир, а медията не предприема нищо.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини