От х:

Днес в x:

Станчев = провал, правят БСП 2 в Хасково

Управлението на станчевистите в БСП Хасково е пълен провал. Това заявиха в декларация днес напусналите общинската отчетно изборна конференция на столетницата в събота, на която за председател на организацията бе преизбран Иван Станчев.

Декларацията е от червените общински съветници Наталия Любенова и Иван Недев, заместник-кметът на Хасково Татяна Димитрова, депутатът Иван Илчев, един от претендентите за червен общински шеф – Делчо Митев, партийни секретари.

Иван Станчев и шайката му са обсебили, превзели са БСП в Хасково, декларираха отцепниците. Според Татяна Димитрова дори не Станчев управлява организацията, а Иван Драганов – функционер от живково време и типична за времето номенклатура.

Ще сезираме контролно ревизионна комисия и висшия съвет на БСП. Ако оттам не ни чуят, пристъпваме към организиране на нова структура на БСП в Хасково, декларираха отцепниците.

По думите им близо една трета от 163-мата делегати на конференцията в събота са напуснали залата. Те представляват между 15 и 20 основни партийни организации, зад които стои огромна членска маса, допълниха недоволните.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини