От х:

Днес в x:

Смърт в ТВ 2. Дрога в двора на РПУ Хасково. Преглед на печата – 8 ноември

Смърт показват по ТВ 2, акцентира в огромно заглавие на първата си страница днешният брой на "Хасковска Марица". Екипът на Кристина Патрашкова тръгнал по следите на обяви за осиновяване на домашни лобимци и се натъкнал на психар, който давал животничетата за храна на гърмящи змии.

Дрога в двора на РПУ Хасково, пише още на първа страница изданието. Става дума за вчерашната демонстрация в полицията по повод празника на МВР. Обучени полицейски кучета показаха пред хлапета как се задържа престъпник и как се открива наркотик, скрит в кола.

Недовършен път оставя 3 села без продукти, четем още в броя. Недовършеният участък от пътя Устрем-Радовец в тополовградско може да отреже от света трите села – Радовец, Присадец и Филипово при тежка зима, предупреждава вестникът. Това е най-проблемната пътна отсечка в областта, а финансирането й бе спряно наскоро, допълва изданието.

Делчо Митев излиза срещу Иван Станчев, вкарва интрига в аванс за предстоящата днес отчетна конференция на БСП "Хасковска Марица". Петима били номинирани за лидерския пост, но трима си направили отвод. Сред отказалите се е и областният управител Райна Йовчева.

Болниците да се оправят сами с дълговете, отбелязва вчерашния 120-годишен юбилей на хасковската болница вестникът. Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев връчи чек за 700 000 лева на шефа на МБАЛ за нов скенер.

Фолксваген премаза бездомник, пише челно на криминалната си страница изданието. 44-годишният бездомник Митко Петров намерил смъртта си на главния път Хасково - Димитровград, след като изскочил изневиделица на платното. Шофьорът от своя страна пък карал с висока скорост, пише вестникът.

Напролет почват първите соларни и ветропаркове, четем още на страницата. Всички те са на територията на община Свиленград. В областта все още няма реализиран нито един подобен проект, допълва по темата вестникът.

Направихме от Доган пророк, казва в голямо интервю за вестника първият местен депутат от ДПС и основател на партията Реджеп Чинар.
С това интервю изданието начева рубриката "Гладиатор", в която обещава да покаже сблъсък на мнения и позиции по злободневни и обществено значими теми.

Това бяха акцентите в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробности – във вестника.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини