От х:

Днес в x:

8 °C

Смърт в ТВ 2. Дрога в двора на РПУ Хасково. Преглед на печата – 8 ноември

Смърт показват по ТВ 2, акцентира в огромно заглавие на първата си страница днешният брой на "Хасковска Марица". Екипът на Кристина Патрашкова тръгнал по следите на обяви за осиновяване на домашни лобимци и се натъкнал на психар, който давал животничетата за храна на гърмящи змии.

Дрога в двора на РПУ Хасково, пише още на първа страница изданието. Става дума за вчерашната демонстрация в полицията по повод празника на МВР. Обучени полицейски кучета показаха пред хлапета как се задържа престъпник и как се открива наркотик, скрит в кола.

Недовършен път оставя 3 села без продукти, четем още в броя. Недовършеният участък от пътя Устрем-Радовец в тополовградско може да отреже от света трите села – Радовец, Присадец и Филипово при тежка зима, предупреждава вестникът. Това е най-проблемната пътна отсечка в областта, а финансирането й бе спряно наскоро, допълва изданието.

Делчо Митев излиза срещу Иван Станчев, вкарва интрига в аванс за предстоящата днес отчетна конференция на БСП "Хасковска Марица". Петима били номинирани за лидерския пост, но трима си направили отвод. Сред отказалите се е и областният управител Райна Йовчева.

Болниците да се оправят сами с дълговете, отбелязва вчерашния 120-годишен юбилей на хасковската болница вестникът. Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев връчи чек за 700 000 лева на шефа на МБАЛ за нов скенер.

Фолксваген премаза бездомник, пише челно на криминалната си страница изданието. 44-годишният бездомник Митко Петров намерил смъртта си на главния път Хасково - Димитровград, след като изскочил изневиделица на платното. Шофьорът от своя страна пък карал с висока скорост, пише вестникът.

Напролет почват първите соларни и ветропаркове, четем още на страницата. Всички те са на територията на община Свиленград. В областта все още няма реализиран нито един подобен проект, допълва по темата вестникът.

Направихме от Доган пророк, казва в голямо интервю за вестника първият местен депутат от ДПС и основател на партията Реджеп Чинар.
С това интервю изданието начева рубриката "Гладиатор", в която обещава да покаже сблъсък на мнения и позиции по злободневни и обществено значими теми.

Това бяха акцентите в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробности – във вестника.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
22 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
22 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
22 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
22 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
22 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
22 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
22 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
22 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
22 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
22 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
22 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
22 окт 2020
Последни новини