От х:

Днес в x:

Атлетико срази Алмерия с 6:3 в луд мач

Атлетико Мадрид запази 4-ото място в Примера дивисион, след като в мач от 31-ия кръг срази Алмерия с 6:3 в луд мач. Столичани играха 50 минути с 2 души повече и стигнаха до успеха срещу новака, който се бори храбро, но нямаше какво да направи.

Всичко започна отлично за домакините. Във 2-ата минута Антонио Лопес откри от фаул, а малко след това Пулидо събори в наказателното поле откъсналия се Серхио Агуеро и бе изгонен. Диего Форлан реализира дузпата и направи 2:0.

Гостите обаче не се стреснаха. В 10-ата минута Фелипе Мело намали, след като засече центриране на Бруно. В 17-ата минута Хуанма Ортис изравни след блестящ удар от далечна дистанция, който не остави шансове на Абиати. На "Калдерон" веднага се чуха освирквания.

В 32-ата минута все пак Шимао отново даде аванс на тима си, след като отбеляза от фаул. 4 минути след това последва ново изравняване. Негредо отбеляза след грешка в отбраната на домакините.

Гостите се бореха с всички сили, но нещата бяха предопределени в 40-ата минута, когато Хуанито бе изгонен за втори жълт картон и Алмерия остана с 9 души. В 45-ата минута Шимао вкара за 4:3 след пас на Раул Гарсия, а след това центрира от ъглов удар и Агуеро отбеляза за 5:3 в 53-ата минута. Аржентинецът вкара още веднъж в 69-ата минута за 6:3.


Така Атлетико има 53 точки, с 3 повече от Сантандер, който загуби у дома от Депортиво.
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини