От х:

Днес в x:

Истанбул е домакин на изложение на лекарства,канят кърджалийски фармацевти

Както знаете, паралелно на някои значими изложения в Турция се провеждат и търговски мисии. Тези мисии, координирани от Министерството на икономиката на Република Турция, се организират от съюзите на износителите, на които официално се възлага тази задача заедно с още една фирма-организатор на изложения. Целта на тези мисии е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия. В тази връзка по един представител на българските фирми-вносителки от съответния бранш е поканен на следните търговски мисии:

1.  CPhI Istanbul 2016 –  Международно изложение за лекарства и лекарствени компоненти, което ще се проведе на 01-03 юни 2016 г. , с търговска мисия към него на 31 май- 03 юни 2016 г. , в гр. Истанбул, 
 

2.  ANKOMAK 2016 – 21-во Международно изложение Строителни машини, строителни компоненти и строителни технологии, което ще се проведе на 01-05 юни 2016 г., с търговска мисия към него на 30 май- 02 юни 2016 г. , гр. Истанбул,

 Разходите по настаняването, включително и закуската, на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на икономиката на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в общи линии включва брифинг, двустранни срещи, посещение на изложението и посещение на производствени бази.

 Приложено изпращаме и формуляр за участие. Този формуляр следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската ни секция за:
 

· CPhI Istanbul 2016 най-късно до 20 май 2016 г.   
   http://www.cphi.com/istanbul/                             

· ANKOMAK 2016 най-късно до 20 май 2016 г.

   http://www.ankomak.com/home.aspx

            

Благодарим Ви за проявения интерес!

С уважение,

T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği

Служба на търговския аташе

на Р. Турция в Пловдив

tel/faks: 00359 32/ 275 185

www.ekonomi.gov.tr

e-mail: filibe@ekonomi.gov.tr

Facebook: T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği

Twitter: TCFilibeTA ​

Лице за контакти: Дениз Юмер


​ 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини