От х:

Днес в x:

Росица Кутелова: Г-н Иванов, кметът на града трябва да е кмет на хората

Росица Кутелова, кандидат за общински съветник на МК "Народен съюз,ВМРО-БНД, БДЦ", номер 16 в интегралната бюлетина, преференция 4.


Г-н Иванов, Отвратени сме от отношението Ви към децата и майките на Хасково. Бяхте кмет 16 години. Оставяте града ни с амортизирани, остарели детски градини, в които няма добра храна и в които децата пребивават в лоши условия. През годините четяхме в новините как този или онзи кмет е усвоил европейски фондове и е оправил детските градини в този или онзи град. Как от всички български кметове само Вие не успяхте да се справите? Как все на Вас Ви е виновен някой? Как все имате оправдание за всичко?
Последните Ви думи, “Всичко идва от една шепа майки, аз ги познавам,които протестират срещу 70 лева такси за детските градини, но пушат цигари за 120 лева.” казват всичко за вас. Те са покъртителни. Такива думи не могат да бъдат изказани от мъж с достойнство или от баща.
Човек, който е бил кмет изобщо няма право на такива думи.
Не е Ваша работа какви цигари пушат майките, дали изобщо пушат, какво правят и как живеят. Вашата работа беше да осигурите нормални условия за децата на Хасково, да се грижите за детските градини. Имахте 16 години на разположение и се провалихте.

Сега когато сте в предизборна кампания, вместо да признаете грешките си и да се извините, Вие нападате и обиждате майките в Хасково.

Защо нападате майките?

Защо ни обвинявате, г-н Иванов?

Ние не се кандидатираме срещу Вас.

Ние не сме Ваши политически опоненти.

Искаме да Ви кажем, че не десет майки са потърпевши от Вашето
отношение към децата на Хасково. Хиляди са. Смятаме,че сме прави, че условията в детските градини са лоши, а таксите са ненормално високи.
Но дори да не сме прави, дори една единствена майка в Хасково да има какво да каже, кметът на града трябва да е мъж, който има достойнство и желание да я изслуша. Кмет на хората. На всички хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини