От х:

Днес в x:

Листата на "БСП - АБВ - ППК "Екогласност" - синтез от опит, младежки ентусиазъм и силно женско присъствие

    С пълна листа от 33 кандидати за общински съветници се явява на местния вот коалицията "БСП - АБВ - ППК "Екогласност". Сред тях личат както добре познати имена, така и такива, които все още не са широко известни в обществото. Впечатление прави силното дамско присъствие - 12 от кандидатите са жени. Това всъщност е и най-яркото дамско присъствие сред листите за съветници в Асеновград. В деня на изборите - 25 октомври, най-младите кандидати все още ще са на по 24 години. Най-възрастният ще навърши 72 години през декември.

    1. Емил Викторов Караиванов

    Роден на 17.05.1968 г.в Асеновград. Завършил Медицински университет специалности “Неврология” и „Здравен мениджмънт”. Кмет на община Асеновград в мандат 2011 - 2015 г. Семеен с едно дете.
     

    2. Енко Георгиев Найденов

    Роден на 04.07.1976 г. в Асеновград. Завършил „Право“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Адвокат на свободна практика. Обвързан, с две деца.
     

    3. Мария Станчева Вълканова

    Родена на 08.08.1956 г. в Дряново, обл. Габрово. Завършила Висшия институт по машиностроене, механизация и електрификация на селското стопанство (сега Русенски университет „Ангел Кънчев“), специалност „Машинен инженер” и „Аграрикономика”. Заместник-кмет на община Асеновград в мандат 2011 - 2015 г. Семейна, с две деца.
     

    4. Маргарита Асенова Стоилова

    Родена на 14.04.1955 г. в Асеновград. Завършила ВХТИ – София (сега Химикотехнологичен и металургичен университет), специалност „Металургия на цветни и редки метали”. Работила в КЦМ АД. Семейна с две деца.
     

    5. Екатерина Георгиева Гешева

    Родена на 21.01.1982 г.в Асеновград. Завършила Технически университет - София, филиал Пловдив, специалност ”Компютърни системи и технологии” - магистър. Семейна с две деца. В момента е в майчинство и следва „Възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност” в ПУ „Паисий Хилендарски”.
     

    6. Елена Георгиева Даракчиева

    Родена на 13.07.1973 г. в Асеновград. Завършила ПУ " Паисий Хилендарски", специалност „Начална училищна педагогика със специалност английски език”. Старши учител в начален етап в ОУ "Христо Ботев". Семейна, с едно дете.
     

    7. Иванка Николаева Авкова

    Родена на 10.12.1990 г., завършила ПУ "Паисий Хилендарски", специалност „Бизнес информационни технологии” . Към момента няма трудова заетост. Несемейна.
     

    8. Гео Иванов Караданов

    Роден на 04.06.1978 г. в Мадан. Завършил ВИХВП-Пловдив (сега Университет по хранителни технологии), специалност „Инженер-технолог” и Медицински университет - Пловдив, специалност „Здравен мениджмънт”. Управител на студенски общежития към МУ Пловдив. Обвързан, с едно дете.

    9. Илко Михайлов Николов

    Роден на 09.06.1971 г. в Асеновград. Завършил Технически университет-София - филиал Пловдив , специалност „Машиностроене”, и ВИХВП - Пловдив (сега Университет по хранителни технологии), специалност „Топлотехник”. Работи в "Овергаз". Семеен, с едно дете.
     

    10. Божидар Константинов Носиков

    Роден на 16.03.1967 г. в Асеновград. Завършил Технически университет - Варна, специалност „Право”. В момента се занимава със собствен бизнес в сферата на консултантските услуги. Семеен, две деца.
     

    11. Георги Томов Гунов

    Роден на 09.10.1976 г. Завършил Европейски колеж по икономика и управление - Пловдив, специалност „Публична администрация” и Технически университет - София, специалност „Преподавател-инструктор на водачи на МПС”. Има собствен бизнес в сферата на търговията и услугите. Обвързан, едно дете.
     

    12. Ваня Костадинова Костадинова

    Родена на 03.06.1982 г. в Асеновград. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски”, специалности „Икономика” и „Управление на социални дейности”. В момента следва „Право”. Секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Обвързана, едно дете.

    13. Божидар Георгиев Малинов

    Роден на 08.10.1950 г. в Асеновград. Завършил АОНСУ-София, специалност „Управление на стопански дейности”. В момента се занимава със собствен бизнес в сферата на дървообработването. Семеен с две деца.

    14. Георги Йорданов Кацаров

    Роден на 02.01.1990 г.. Завършил е специалност „Политология” в ПУ „Паисий Хилендарски”. В момента следва "Дипломация и международни отношения". Работи в структурата на БСП като щатен сътрудник. Несемеен.
     

    15. Петко Василев Чирпанлиев

    Роден на 24.10.1973 г. в Асеновград. Завършил НСА "Васил Левски". В момента работи като треньор по карате Шинкиокушин. Семеен, две деца.
     

    16. Никола Димитров Димитров

    Роден на 25.12.1958 г. в Асеновград. Завършил „Международен бизнес мениджмънт“, има магистърска степен по „Европейска администрация“. В момента се занимава със собствен бизнес в сферата на търговията и услугите, както и аутсорсинг и мениджмънт в сферата на здравеопазването. Обвързан, с едно дете.

    17. Ваня Минчева Гераксиева

    Родена на 15.12.1984 г. в Мадан. Завършила е Аграрен университет - Пловдив, специалност „Счетоводство и одит” - магистър. Работи като социален работник в Община Асеновград. Семейна, с едно дете.

    18. Яна Веселинова Стоева

    Родена на 10.11.1990 г. в Асеновград. Завършила Икономически университет - Варна, специалност „Стопанска логистика“ - бакалавър, и специалност „Банков мениджмънт“ - магистър. Работи в Общинска администрация Садово. Несемейна.
     

    19. Красимира Стоилова Вангелова

    Родена на 14.06.1952 г. в София. Завършила е Медицински университет - Пловдив, специалност „Отоларингология“. Работи в МБАЛ - Асеновград като началник отделение “Уши, нос, гърло“. Несемейна.
     

    20. Атанас Христев Николов

    Роден на 04.02.1968 г. в Асеновград. Завършил Технически университет - Габрово, специалност "Социални дейности". В момента е директор на Общинско предприятие „Третиране и депониране на битови и строителни отпадъци“. Семеен, с две деца.
     

    21. Крум Георгиев Марков

    Роден на 15.07.1945 г. в Асеновград. Завършил АОНСУ - София, специалност „Управление на стопански дейности”. В момента се занимава с обществени дейности. Семеен, с едно дете.
     

    22. Запрян Иванов Симеонов

    Роден на 12.05.1968 г. в Асеновград. Завършил е Техникум по металургия и механоелектротехника ”Цар Иван Асен II” (сега ПГ „Цар Иван Асен II”) в Асеновград. Работи в КЦМ АД като техник. Несемеен.

    23. Валентина Стоянова Атанасова

    Родена на 22.11.1983 г. в Асеновград. Завършила в ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград, специалност "Връзки с обществеността" – магистър. Има собствен бизнес в областта на книгоиздаването. Несемейна.
     

    24. Полина Кирилова Симова-Якова

    Родена на 28.02.1958 г. в Асеновград. Завършила ВМЕИ (сега ТУ), специалност „Програмиране”, и ВИХВП - Пловдив (сега Университет по хранителни технологии), специалност „Педагогика”. Работи като старши учител в ОДК "Васил Левски". Разведена, с дъщеря.
     

    25. Борис Христозов Колев

    Роден на 25.05.1977 г. в Асеновград. Завършил професионална гимназия "Цар Иван Асен ІІ" в Асеновград, специалност „Цветна металургия”. В момента е земеделски производител. Семеен, с две деца.
     

    26. Радослава Иванова Георгиева

    Родена на 19.12.1984 г. В Пловдив. Завършила СУ „Св. Климент Охридски“, специалност " Теолог-педагог", и ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Управление на социално-педагогическите дейности с деца и юноши" - магистър. В момента работи в местен кабелен оператор. Семейна, с едно дете
     

    27. Георги Иванов Димитров

    Роден на 23.12.1943 г. в Асеновград. Ветеринарен техник, пенсионер. Семеен, с две деца.
     

    28. Атанас Димитров Колчев

    Роден на 25.01.1944 г. в Асеновград. Завършил ВМЕИ (сега ТУ), специалност „Машинен инженер”. Има собствен бизнес в сферата на строителството. Семеен, с две деца.
     

    29. Атанас Тодоров Атанасов

    Роден на 29.10.1951 г. в Асеновград. Завършил Висшия институт по машиностроене, механизация и електрификация на селското стопанство (сега Русенски университет „Ангел Кънчев“), специалност „Машинен инженер”. В момента работи в „БРМ-Автотехнологии” като организатор производство. Семеен с две деца.
     

    30. Красимир Благоев Орманов

    Роден на 11.01.1970 г. в Асеновград. Завършил Шуменски университет ”Константин Преславски”, специалност „Регулация и контрол на социални дейности” - магистър. Има собствен бизнес в областта на логистиката. Семеен с две деца.
     

    31. Георги Стоянов Иванов

    Роден на 29.04.1951 г. в Асеновград, завършил ВИХВП - Пловдив (сега Университет по хранителни технологии). В момента е консултант на свободна практика. Семеен с две деца.
     

    32. Петър Ташков Василев

    Роден на 05.01.1985 г. в Асеновград. Завършил Аграрен университет - Пловдив, специалност „Бизнес администрация”. Към момента няма трудови правоотношения. Несемеен.
     

    33. Никола Вакрилов Димитров

    Роден на 04.06.1955 г. в Асеновград. Завършил СПТУ-Чепеларе, специалност „Техник“. Работи в частна фирма като техник. Семеен, с две деца.

    Платен материал

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини