От х:

Днес в x:

Бежанците нямат работа тук, затова бягат, смята Алгафари

Бежанците не искат да остават в България, защото те тук нямат работа. В това е убеден политическият ПР Нидал Алгафари, който заедно с бившия евродепутат на страната ни Димитър Стоянов коментира в ефира на Нова телевизиянаболелия в Европа проблем с нелегалната имиграция и желанието на Германия да пренасочи по-голямата част отбежанците към Балканите.

„Повечето бежанци използват България като транзитна страна, за да стигнат до Германия. Може да ни ги връщат сто пъти от там, но те пак ще се върнат в Германия", коментира още Алгафари.

Той обясни думите си с факта, че в Германия нелегалните имигранти получават застраховки и намират свои по-големи мюсюлмански общности, докато у нас те нямат възможност за работа.

„Това, че германците са ни казали, че искат да ни връщат бежанци, не означава, че трябва да ги приемем", заяви от своя страна и ексевродепутатът Димитър Стоянов. Той обърна внимание на това, че София вече е залята от бежанци.

„Трябва да се въведат мерки, които да не насърчават нелегалната имиграция. Европейският съюз обаче непрекъснато създаваше вратички за нелегалната имиграция и им казваха - „Европа е отворена, елате", коментира още Стоянов.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини