От х:

Днес в x:

"Газ до дупка" уби мъж на пешеходна пътека

Пешеходец на средна възраст беше пометен на пешеходна пътека. Инцидентът стана на булевард „Никола Вапцаров” в пловдивския район „Южен” в отсечката между кметството и Втора градска болница късно снощи.

Ударът е бил толкова силен, че от него е деформирана част от предницата на автомобила. При удара пешеходецът се е забил в предното обзорно стъкло, след което е паднал на пътното платно и е починал на място.

Колата е успяла да спре на около 100 метра от мястото на удара. Тя е управлявана от 24-годишен шофьор, който беше в шок от случилото се.

„Караше супер бързо, не успя да спре навреме, чухме удара и после спирачки. В първия момент той не искаше да слезе от колата и се канеше да избяга, но един по-здрав младеж го извади с ритници от автомобила и го шамароса”, разказа пред Dnes.bg очевидец на случилото се.

Най-вероятно пешеходецът е отивал до близък магазин, за да си купи нещо. От удара, на метри от мястото, са се разхвърчали вещите на жертвата – дребни пари, стар телефон, очила и обувки.

Младият шофьор e управлявал автомобила с джапанки. На място пристигнаха следователи, които разследват инцидента. Булевардът бе затворен за няколко часа.
 

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини