От х:

Днес в x:

11 от най-добрите нови мобилни приложения, които трябва да имате

Вече има толкова много мобилни приложения за iPhone и Android, че е почти невъзможно човек да е в крак с всички новодошли. Изданието BusinessInsider събра най-добрите приложения от предишния месец, така че можете да откриете нещо ново за изпробване.

Google Photos Новото приложение на Google за снимки предлага безплатно и неограничено съхранение. Google Photos е създадено с идеята да бъде мястото, в което съхранявате фотографии, така че компанията го е направила свободно за качване на колкото си поискате снимки и видео. Приложението и сайтът включват технология, която може да разпознае какво е изобразено на снимките и ви помага да търсите и разпределяте снимките си за секунди. Приложението е безплатно и достъпно за iOS, Android и Web.

Sunrise Приложението е най-добрата апликация за календар, която съществува, а новата му Meet клавиатура разширява водачеството му. Клавиатурата ви дава възможност да бърз преглед на календара ви и дори ви позволява да изберете и изпратите известие дали сте на разположение. Можете да планирате уговорените си срещи дори без отваряне на приложението, а през любимите ви приложения за съобщения и имейли. Sunrise е безплатно приложение и работи с iOS и Android.

Duet Display Ако търсите повече екрани, Duet Display ви позволява да свържете своя iPad с Mac и настолен компютър. Приложението превръща iPad-а във втори дисплей към компютъра ви. Duet Display използва електрическата връзка на iPad, което означава, че фактически има нулево забавяне и лагване. Приложението се предлага на цена от 15.99 щадски долара и работи с iOS, Mac и PC.

The Branch Това приложение е проста, но пленителна пъзел игра, в която се опитвате да оцелеете възможно по-дълго, докато пътувате през клон, направен от многоъгълници. За да не паднете, просто цъкате върху екрана, за да завъртите клона и да избегнете по-малките клони. Приложението е безплатно и оперира с iOS.

Redacted Това е идеалното приложение, ако желаете да публикувате скрийншот или снимка на важен документ или имейл, но също така искате да скриете някаква чувствителна информация. Не коства никакви усилия да добавите черна лента, замъгляване или пикселизирате редове текст. Приложението струва $6.99 и е достъпно за Mac.

MovieQu Това приложение е като Shazam, само че за трейлъри на филми. Чудесно е за разсеяни хора, които харесват даден филмов трейлър, но не запомнят кога излиза кинолентата, която са си набелязали. Приложението слуша какво се пуска на екрана и бързо предоставя всички важни детайли. MovieQu дори автоматично добавя датата на излизане на филма към любимото ви календарно приложение. Стартирането на приложението предстои скоро.

Timepage Новото календарно приложение на Moleskine е едновременно красиво и лесно за употреба. Timepage организира уговорените ви срещи в списък, включва прогнози за времето и ви позволява бързо да си извикате Uber такси направо от приложението. Цената му е $4.99 и работи с iOS.

Periscope Приложението официално стартира Android версия, която включва няколко ексклузивни характеристики. Можете да уточните какви видове известия искате да получавате. Има лесен "Return to broadcast" бутон, така че ако затворите и после отворите отново приложението, да можете да се потопите обратно в предаването, което сте гледали. Приложението е безплатно и работи с iOS и Android.

ThinkKit Paper е най-доброто приложение за скициране, а новият му ъпдейт ви помага да правите идеални форми, диаграми и таблици, дори ако почеркът ви е ужасен. Приложението е безплатно и борави с iOS.

zTailors Основателят на Men`s Wearhouse Джордж Зимър има ново приложение и сайт, наречени zTailors, които искат да ви доведат шивач вкъщи или в офиса. Всеки от шивачите има минимум 5 години стаж. Те могат да поправят вашите ризи, панталони, дънки, сака, рокли, поли и якета и да ви ги върнат в рамките на една седмица с безплатна доставка. zTailors е безплатно и в момента работи само в уеб вариант. Скоро се очаква появата и на приложението.

Pixelmator Pixelmator от известно време върви в iPad, но едва сега приложението за редактиране на снимки е достъпно и за iPhone. Апликацията е лесна за употреба, но притежава много свойства - да подчертава, редактира, оформя, рисува, скицира и превръща снимките ви в красиви произведения на изкуството. Цената на приложението е $4.99 и работи с iOS.

Източник: MoneyBg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини