От х:

Днес в x:

Второ място в регион "Странджа" завоюваха димитровградски волейболистки

Нашите момичета заеха второ място в регион „Странджа“, в който участваха 8 отбора

Отборът по мини волейбол за момичета до 12 години завоюва второ място в регион „Странджа“, в конкуренция с общо 8 отбора. Във финалите, проведени в Шумен по регламент за последният етап от надпреварата се класират първите 4-ри отбора от двата региона „Добруджа“ и „Странджа“.

На финалите димитровградчанки попаднаха в групата на победителя и третия от регион „Добруджа“ съответно домакините от Шумен и Исперих и четвъртия от нашия регион Царево.

В групата момичетата ни се класираха 3-ри, а в спор за 5-то място загубиха в оспорвана среща с 2:1 гейма от 3-тия в другата група, отбора на Варна.

По регламент всички участници на финалите получават медали. Това е поредно класиране на 6-то място след миналогодишното първо класиране за финали на отбор от града в тази възраст. ВК „Раковски“ с треньори Александър Дафинов и Петър Ташев е единственият клуб в региона, класирал и трите отбора при най-малките момичетата на финали тази година, а именно до 10г., до 12г., до 13г.

В момента за участието на финали се подготвят момичетата родени след 2005.г, които ще играят в Казанлък. Момичетата родени след 2002г., които се класираха 3-ти от 12 отбора в региона, ще са сред 18-те финалисти от над 60 отбора състезаващите се в различните региони на страната.

По регламент всички участници на финалите получават медали.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини